Declaraţii-şoc - Hotărâri false, legalizate cu bună-ştiinţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Motivarea Curţii de Apel a sentinţei prin care s-a dispus arestarea celor şase persoane care fac parte din aşa-numitul „lot Boldea” este absolut halucinantă. Se povestesc situaţii hilare, legate de modul în care au fost falsificate decizii judecătoreşti. Astfel, la un moment dat apare în scenă o grefieră, care-l avertizează pe învinuitul de acum că hotărârea este falsă şi totuşi i-o legalizează. În faţa procurorilor şi a judecătorilor, omul se apară şi se întreabă retoric de ce nu a fost oprit atunci, când s-a observat falsul. Cu toate acestea, grefiera este doar martor în acest dosar.

Sâmbătă noapte, judecătorii Curţi de Apel au decis să le lase în libertate pe fosta subprefectă Aurica Luchiniuc şi pe avocata Mihaela Bolboceanu, ceilalţi şase fiind arestaţi. Aceştia sunt: Elena Petrea, secretara deputatului Mihail Boldea, Alexandru Bogdan Boza, Tudorel Vrânceanu, Sava Lucian Mirică, Carmen Mirică şi Ştefan Lazăr.

Ca un ultim amănunt al acestei poveşti, Consiliul Baroului a decis, ieri, să o suspende pe avocata Mihaela Bolboceanu, pentru care, de altfel, Curtea de Apel a instituit măsura de a nu mai practica această profesie. Despre Mihail Boldea, şi el avocat al Baroului Galaţi, decanul Ion Popa ne-a spus că aşteaptă un referat al procurorilor DIICOT în baza căruia să ia o decizie.

DESCARCĂ DE AICI MOTIVAREA JUDECĂTORILOR PENTRU APLICAREA MĂSURII ARESTĂRII PREVENTIVE ÎN CAZUL CELOR ŞASE ŞI PENTRU LĂSAREA ÎN LIBERTATE A AURICĂI LUCHINIUC ŞI A MIHAELEI BOLBOCEANU!

Citit 3484 ori Ultima modificare Joi, 22 Martie 2012 07:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.