Surse judicare: Boldea pus sub învinuire în dosarul Aviasan de către procurorii DNA
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Surse judicare: Boldea pus sub învinuire în dosarul Aviasan de către procurorii DNA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

16:45 - Mihai Boldea a ieşit de la audierile DNA joi, la ora 16:45. El a fost pus sub învinuire de către procurorii în afacerea Aviasan, confirmă surse apropiate anchetei. În momentul în care a fost scos din sediul DNA, Boldea a fost huiduit de oamenii care se aflau în Piaţa Centrală din Galaţi, acolo unde îşi are sediul serviciul teritorial al DNA Galaţi


Deputatul Mihail Boldea a ajuns joi, la 10:15 la sediul DNA Galaţi. De altfel, existau informaţii că acesta ar fi fost aşteptat astăzi, la ora 10:00 de către procurorii anticorupţie.

Amintim că miercuri Mihail Boldea a fost prezentat procurorilor de la DIICOT Galaţi. La ieşirea din sediul DIICOT, avocatul deputatului gălăţean, George Moloman, a declarat că i-au fost prezentate clientului său toate faptele pentru care este învinuit şi că a că a solicitat un termen prin care să îşi pregătească apărarea.

Acesta a mai sus că, la solicitarea clientului său, a fost depusă o cerere prin care s-a cerut ca dosarul să fie preluat de structura centrală.

Media

Video: Bogdan Nistor
Citit 3232 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2012 17:34

1 comentariu

 • postat de naegoe
  Joi, 29 Martie 2012 12:50
  acest mascarici politic ,destul de juvenil ,a facut greseala de a se lacomi si a incerca sa egaleze greii galatiului .care au acumulat averi in multi ani de abureala politica.
  a neglijat invataturile lui nea durbaca basarab ,care ca un adevarat surfer a asteptat valul si a fost pe el.
  sau toader ,capra,dobre care pic cu pic au facut tona. dej .....asta e soarta jaiului ce bate malul apei.sfirseste ca momeala pentru pestii mai gorgo.
  bagati toiagul si stirniti si furnicarul din tribunal, finante ,inspectoratul scolar si constructii .mediu etc .primarie
  stirpiti gastile care s au format si au monopolizat orasul .
  verificati licitatiile publice ,si multe alte aspecte privind fiinantari din banii statului.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.