Surse judicare: Boldea pus sub învinuire în dosarul Aviasan de către procurorii DNA
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Surse judicare: Boldea pus sub învinuire în dosarul Aviasan de către procurorii DNA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

16:45 - Mihai Boldea a ieşit de la audierile DNA joi, la ora 16:45. El a fost pus sub învinuire de către procurorii în afacerea Aviasan, confirmă surse apropiate anchetei. În momentul în care a fost scos din sediul DNA, Boldea a fost huiduit de oamenii care se aflau în Piaţa Centrală din Galaţi, acolo unde îşi are sediul serviciul teritorial al DNA Galaţi


Deputatul Mihail Boldea a ajuns joi, la 10:15 la sediul DNA Galaţi. De altfel, existau informaţii că acesta ar fi fost aşteptat astăzi, la ora 10:00 de către procurorii anticorupţie.

Amintim că miercuri Mihail Boldea a fost prezentat procurorilor de la DIICOT Galaţi. La ieşirea din sediul DIICOT, avocatul deputatului gălăţean, George Moloman, a declarat că i-au fost prezentate clientului său toate faptele pentru care este învinuit şi că a că a solicitat un termen prin care să îşi pregătească apărarea.

Acesta a mai sus că, la solicitarea clientului său, a fost depusă o cerere prin care s-a cerut ca dosarul să fie preluat de structura centrală.

Media

Video: Bogdan Nistor
Citit 3321 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2012 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.