Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Trei persoane care au furat piese metalice ce urmau a fi vândute la centrele de colectare au fost reţinute zilele trecute de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Galaţi. În unul dintre cazuri, hoţul a pus în pericol circulaţia trenurilor. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, care în urmă cu două săptâmâni a făcut să dispară două palete de semnalizare viteză situate la Frumuşiţa, pe calea ferată care face legătura între Galaţi şi Bârlad. Iniţial, tânărul a reuşit să se facă nevăzut, dar a fost identificat zilele trecute de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Brateş. El este cercetat pentru furt calificat, deoarece a sustras componente de la sistemul de siguranţă al căilor ferate.
Au fugit cu uşa în spate
Un tecucean de 35 de ani, cunoscut cu antecedente penale şi amicul său, un bărbat de 43 de ani, din Iveşti, au dat de necaz după ce au pus gând rău unui canton destinat adăpostirii lucrătorilor CFR pe timp de iarnă. Cum în această perioadă adăpostul este pustiu, cei doi i-au demontat uşa de fier şi au pornit cu ea către un centru de fier vechi. Nu au ajuns însă să transforme în bani bunul furat, pentru că au fost prinşi de cei de la Poliţia Transporturi Tecuci.

Citit 1236 ori Ultima modificare Marți, 24 Aprilie 2012 18:53

1 comentariu

  • postat de negonic Miercuri, 25 Aprilie 2012 13:22 Link la comentariu
    0
    0

    Dar centrele de colectare a metalelor de ce nu sunt urmarite? Dispar elemente de siguranta de la calea ferata ,capace de canalizare,indicatoare rutiere etc.Cand sa descoperit ceva la cate un centru de colectare ce sanctiuni s-au dat,daca sa dat vreo sanctiune ?Mai usor se vor reduce furturile, daca aceste centre ar fi inchise pentru ca primesc lucruri furate .Ce parere au cei in drept ?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.