Un gălăţean şi-a pierdut viaţa într-un accident produs la Brăila

Un gălăţean şi-a pierdut viaţa într-un accident produs la Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tragedia s-a petrecut marţi dimineaţă, pe DN 2B, între localităţile brăilene Lacu Sărat şi Silistraru. Potrivit inspectorului principal Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, în accident au fost implicate două autoturisme, o Dacia Logan şi o Skoda, cu care cinci gălăţeni se deplasau spre Vulcanii Noroioşi, în judeţul Buzău.

Conform sursei citate, una dintre maşini ar fi intrat în depăşirea celeilalte, a derapat şi a lovit în partea laterală cel de-al doilea autoturism, care s-a răsturnat. În urma impactului, cele două maşini au fost foarte grav avariate, un gălăţean de 30 de ani, pasager pe locul din dreapta al autoturosmului Skoda, murind imediat după ce a ajuns la spital, din cauza unui traumatism cranian grav. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, Ştefan Stoian, a declarat că la locul accidentului au ajuns patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila şi un echipaj SMURD, precum şi un echipaj de la descarcerare, care a intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a unei tinere de 25 de ani.

Şapte răniţi, printre care şi un copil de aproximativ trei ani, au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Brăila, fiind diagnisticaţi cu politcontuzii şi alte traumatisme.

Citit 4197 ori Ultima modificare Marți, 01 Mai 2012 20:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.