Grav accident de circulaţie pe Faleză. Un copil de 14 ani a fost rănit - UPDATE
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Grav accident de circulaţie pe Faleză. Un copil de 14 ani a fost rănit - UPDATE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un copil de 14 a fost grav rănit într-un accident de circulaţie produs pe Faleză. primele informaţii arată că vinovat de producerea accidentului este un şofer care circula cu vieteză şi care a pierdut controlul maşinii.


UPDATE 11:45 - Şoferul care a provocat teribilul accident de pe Faleză conducea o maşină împrumutată

Conducătorul auto despre care martorii spun că se angajase într-o depăşire riscantă pe contrasens se afla la volanul unui Volkswagen împrumutat. Tânărul trebuia, se pare, să ajungă la o întâlnire şi a scurtat cât a putut drumul.

„Eu i-am împrumutat maşina, care este a băiatului meu plecat în Afganistan, să mă ajute la o treabă. El trebuia acum să fie la IREG. Ce căuta pe Faleză nu pot să înţeleg! Eu îl aşteptam acolo! De asta i-am dat maşina, să omoare oameni pe stradă?”, a spus revoltată femeia care i-a încredinţat maşina şoferului.

Cu intenţia probabilă de a se achita de sarcina încredinţată, şoferul nu a mai ţinut cont de nicio regulă şi s-a angajat într-o cursă nebunească pe Faleza Superioară.

„Eu mergeam spre BAC, pe banda a doua, şi mai avem câteva maşini în urmă. A venit cu viteză pe contrasens, ne-a depăşit pe linie continuă şi mi-a tăiat calea. Am frânat la timp, că altfel intra în maşina mea. S-a dus direct în stâlp şi l-a lovit pe un copil care stătea acolo cu bicicleta şi vorbea la telefon. L-a luat pe capotă şi l-a aruncat vreo 10 metri”, ne-a spus Constantin Gârneaţă, şoferul uneia dintre maşinile depăşite.

În urma impactului deosebit de puternic, copilul a fost foarte grav rănit, stâlpul de electricitate s-a rupt, iar maşina de împrumut a suferit avarii grave.


11:00 - Un grav accident de circulaţie s-a petrecut marţi dimineaţă, pe Faleză. Conducătorul unui autoturism Volkswagen Golf care circula în zona parcului de la Viva a intrat în depăşire pe contrasens. După ce a depăşit mai multe autoturisme şi a încercat să intre pe sensul său de mers şi a pierdut controlul volanului. Maşina s-a izbit violent de un stâlp. Lângă acel stâlp se afla un copil, de 14 ani, cu o bicicletă. Acesta a fost rănit şi se află în stare gravă . El a fost transportat de urgenţă la spital, au relatat martorii accidentului.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţişti care fac cercetări.

Citeşte în ziarul Viaţa liberă primele concluzii ale oamenilor legii care fac cercetări în acest caz şi află cum evoluează starea de sănătate a copilului rănit în accident.

Citit 6494 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2012 12:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.