Cinci persoane rănite într-un accident produs la Tirighina / Victimele sunt în afara oricărui pericol (UPDATE)

Cinci persoane rănite într-un accident produs la Tirighina / Victimele sunt în afara oricărui pericol (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 20.45 - Toate cele cinci persoane implicate în accidentul rutier de la Tirighina se află în afară oricărui pericol. "Doar trei persoane au rămas internate în spital. Copilul scos de cei de la descarcerare nu a suferit răni grave aşa că nu se află internat la această oră. Într-una dintre maşini se afla şi o femeie însărcinată, dar şi ea a fost lăsată să plece acasă pentru că nu prezenta leziuni serioase. Celelalte trei persoane, printre care şi părinţii copilului, au rămas sub supraveghere medicală, dar viaţa lor nu este în pericol", ne-a declarat doctorul Angel Trifan, şeful SMURD Galaţi. Poliţiştii de la rutieră continuă ancheta la faţa locului pentru a stabili vinovatul de producerea accidentului.


Sâmbătă, în jurul orei 18.30, în zona complexului Tirighina a avut loc un grav accident de circulaţie, în urma căruia cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite.

“Cele patru persoane au ieşit singure din maşină. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu cel mic. O echipă de la descarcerare s-a deplasat la faţa locului pentru a elibera copilul rămas blocat în maşină”, ne-a spus căpitanul Eugen Chiriţă, de la ISU Galaţi.

“Din primele cercetări făcute la faţa locului a reieşit faptul că un autoturism marca Logan a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un Audi. În prezent se fac cercetări”, ne-a declarat Iulian Matei, de la Poliţia Rutieră.

Victimele accidentului au fost transportate la Spitalul de Urgenţă.

Citit 2650 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Mai 2012 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.