Noul Consiliul Local sub „pumnii” Cetăţeanului de Onoare Lucian Bute
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Noul Consiliul Local sub „pumnii” Cetăţeanului de Onoare Lucian Bute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru că abia marţi dimineaţă se va întoarce la Montréal, boxerul Lucian Bute a profitat de prezenţa în Galaţi pentru a participa sâmbătă dimineaţă, în calitate de simplu cetăţean, dar şi de Cetăţean de Onoare al oraşului la şedinţa de constituire a Consiliului Local: „Am venit la invitaţia dlui primar Marius Stan, să-i fiu alături în acest moment important în cariera dânsului. Sunt în Galaţi până marţi şi dacă tot am avut această ocazie, am onorat invitaţia cu mare drag. Mi se pare normal să fiu aici atât în calitate de cetăţean al oraşului, dar şi în calitate de Cetăţean de Onoare. Cu dl primar Marius Stan mă ştiu de foarte mult timp şi sunt convins că împreună cu consilierii va face treabă bună şi că peste patru ani oraşul va arăta altfel”, a spus optimist Lucian Bute.

Cât despre box, sportivul a mărturisit că nu a discutat prea mult cu antrenorul şi promotorul său: „Am vorbit doar de câteva ori prin telefon, mi s-a spus: «Stai cât mai departe de sala de box, încearcă să te relaxezi, să te odihneşti şi când de vei întoarce o să vedem care sunt ofertele şi în funcţie de asta vom lua o decizie»”.

Chiar dacă de când e în Galaţi nu a văzut sau citit o ştire, Lucian Bute n-a ratat meciurile de fotbal de la Campionatul European şi crede că semifinala va fi între Germania şi Spania, care, în opinia lui, joacă foarte bine. Cât despre „Oţelul”, Lucian Bute spune că este o echipă puternică, şi „aşa cum au făcut performanţă şi au devenit campioni, o pot face şi în continuare. În sport se poate orice”, a punctat Bute.

Citit 3014 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Iunie 2012 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.