Un imobil de pe strada Eroilor s-a prăbuşit (VIDEO)
Foto: Foto: Teodora Miron

Un imobil de pe strada Eroilor s-a prăbuşit (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O parte din casa situată vis-a-vis de Farmacia Ţinc s-a prăbuşit duminică după-amiază, în jurul orei 17:00. Din fericire nimeni nu a fost rănit. La faţa locului au ajuns echipaje ale Poliţiei, care au izolat zona.

Imediat după sosirea poliţiştilor, o nouă bubuitură a anunţat că încă o parte imobilului a căzut. După a doua prăbuşie, o autospecială de la ISU a ajuns la faţa locului. Unul dintre pereţii casei căzuse chiar pe trotuar, dar, din fericire, în mometul respectiv, nu trecea nimeni prin zonă.

„În casă nu se află nimeni. Casa s-a prăbuşit spre stradă dar nimeni nu a fost rănit. Vom rămâne aici pentru a asigura primetrul şi pentru a avea grijă ca nimeni să nu fie rănit”, ne-a declarat unul dintre pompierii sosiţi la locul producerii incidentului.

2

„Este un loc foarte circulat. Dacă trecea cineva pe acolo, praf îl făcea. Vă daţi seama ce tragedie se putea întâmpla? Noi spunem de mult timp că se va dărâma”, ne-a spus o femeie care locuieşte în zonă.

„Este casa Primăriei şi a fost evacuată de ceva timp. Din câte ştim noi, oamenii evacuaţi mai dormeau aici. Se pare că acum nu erau acasă”, a ţinut să ne informeze un bărbat, care i-a sfătuit pe pompieri să nu mai intre în curtea respecrivă pentru a nu’şi pune viaţa în pericol. După ce au asigurat perimetrul, poliţiştii au plecat spre Primărie pentru a afla mai multe date despre imobil, urmând să revină la casa prăbuşită pentru a lua măsurile care se impun pentru a se proteja zona.

Media

Foto: Teodora Miron
Citit 3681 ori Ultima modificare Duminică, 01 Iulie 2012 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.