De 200 de ori "Da" - Record: 100 de nunţi în acest weekend!
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

De 200 de ori "Da" - Record: 100 de nunţi în acest weekend!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Să nu vă aşteptaţi la prea multă linişte în acest weekend! Zeci de alaiuri vesele vor străbate claxonând oraşul, aşa cum ne-am obişnuit de ani de zile, iar lăutarii vor cânta cu foc. Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi, va fi cel mai aglomerat weekend din 2012: 100 de nunti!

Sâmbătă, 73 de de perechi vor răspunde cu "Da" la întrebarea "Vrei să iei în căsătorie pe...". Pentru că la Starea Civilă va fi clar îmbulzeală şi caniculă, cinci cupluri au ales să-şi oficieze căsătoria civilă în Grădina Botanică. Duminică, vin cu alai din urmă alte 27 de perechi, dornice să anunţe Galaţiul că s-au căsătorit şi au intrat oficial în rândul lumii. Din cele 27, patru cupluri au decis că peisajul Grădinii Botanice este cel mai potrivit pentru cea mai importantă zi din viaţa lor.

Starea Civilă, uzina de familii cum ne place să le spunem, a intrat deja pe "supraproducţie" încă de săptămâna trecută au fost oficiate nu mai puţin de 90 de căsătorii. Şi dacă punem la socoteală şi sutele de cupluri ajunse la nunta de aur, putem spune că, la Galaţi, verighetele rezistă la intemperii.

Citit 1423 ori Ultima modificare Vineri, 24 August 2012 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.