SC Apă-Canal avertizează: Jumătate din oraş rămâne, joi, fără apă!

SC Apă-Canal avertizează: Jumătate din oraş rămâne, joi, fără apă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii din mai multe cartiere ale oraşului trebuie să-şi facă rezerve de apă pentru că joi, 30 august, între orele 8.30 – 24.00, societatea SC Apă-Canal va opri Staţia de repompare Fileşti. Potrivit unui comunicat de presă al societăţii, staţia de repompare va fi oprită „pentru executarea unor lucrări de revizii şi reparaţii necesare bunei asigurări a serviciilor de alimentare în zona arondată”.

Vor rămâne joi fără apă cartierul „Aurel Vlaicu”, Micro 14, cartierul „I.C.Frimu”, cartierul Fileşti, Micro 38, Micro 39A, Micro 39B, Micro 39C, Micro 40, Micro 13B. De asemenea, pe o serie de străzi din municipiu ar putea să se resimtă o scădere a presiunii apei.

„Rugăm toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerva minimă de apă necesară pentru intervalul orar precizat. Facem precizarea că, după repunerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă rece potabilă, există posibilitatea ca aspectul apei să fie opalescent; din punct de vedere bacteorologic şi calitativ, aceasta se încadrează în standardele de potabilitate impuse de legislaţia în vigoare”, se precizează în comunicatul de presă semnat de directorul general al societăţii SC Apă-Canal, Gelu Stan. Pentru situaţii deosebite, SC Apă-Canal va pune la dispoziţie autocisterne cu apă. Cererile pot fi făcute la Dispeceratul societăţii, tel. 0236/463294 sau 0236/473380, int.133.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A CITI COMUNICATUL INTEGRAL AL SC APĂ-CANAL 

 

 

Citit 4509 ori Ultima modificare Marți, 28 August 2012 14:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.