UPDATE O persoană a decedat şi alte două au ajuns în spital, în urma unui accident rutier - VIDEO

UPDATE O persoană a decedat şi alte două au ajuns în spital, în urma unui accident rutier - VIDEO
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 13.50 - Cum se simt victimele accidentului de duminică noapte

Conform ultimelor informaţii obţinute de la anchetatori, şoferul taxiului a fost externat şi se află într-o stare bună. Nu acelaşi lucru se poate spune despre pasagerul din dreapta, un tânăr de 25 de ani, care se află internat la secţia de Reanimare, în comă. Aceleaşi surse ne-au confirmat că şoferul Lexusului se numeşte Victor Ancuţa, are 19 ani şi nu a suferit leziuni. La spital a ajuns însă prietena lui, care se afla în dreapta. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele lui Victor Ancuţa, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


 

O persoană a decedat şi alte două au ajuns la Spitalul de Urgenţă duminică noaptea, în jurul orei 00.30, în urma unui accident rutier petrecut la intersecţia străzilor Morilor şi 1 Mai. Un tânăr, la volanul unui Lexus, nu a acordat prioritate unui taximetrist, care avea în maşină trei persoane, şi a intrat în coliziune cu acesta. O tânără, care traversa strada, a fost acroşată şi prinsă între cele două maşini pierzându-şi viaţa.

În urma impactului, şoferul taxiului şi pasagerul din dreapta au ajuns la spital în stare critică. Conform declaraţiilor doctorului de pe ambulanţă prezent la faţa locului, cele două persoane erau stabile hemodinamic, dar pronosticul era destul de rezervat. La faţa locului s-au prezentat atât poliţiştii de la rutieră, cât şi salvarea, SMURD-ul, pompierii şi descarcerarea. Victimele din taxi au fost scoase cu greu, după ce maşina a fost tăiată în bucăţi, aceasta fiind lipită de un stâlp. În momentul impactului nu era nimeni pe stradă, dar oamenii din zonă au ieşit foarte repede din case la auzirea bubuiturii.

„În Lexus nu mai era nimeni, Am reuşit să scoatem persoanele din spatele taxiului. Acestea sunt bine”, ne-a spus cea care a ajuns prima la locul accidentului. Tânărul şofer nu a părăsit însă locul accidentului, el fiind testat de poliţişti cu aparatul etilotest. „Şofeul de pe Lexus nu a consumat băuturi alcoolice. Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta nu a acordat prioritate taxiului şi a intrat în coliziune cu acesta. Vom continua cercetările şi vom stabili exact ce s-a întâmplat”, ne-a declarat la faţa locului Cornel Păduraru, de la Poliţia Rutieră.

Cu ajutorul jandarmilor şi al poliţiei locale s-a evitat şi un scandal în zonă. Colegii taximetristului au sosit destul de repede la faţa locului, motiv pentru care poliţiştii de la Rutieră au cerut ajutorul colegilor de la Poliţia Locală şi de la Jandarmi. Aceştia au reuşit să ţină lucrurile sub control şi să evite un scandal între tânărul şofer şi taximetrişti.

Vom reveni cu mai multe amănunte şi cu date despre starea victimelor în cursul zilei de astăzi.

 

Citit 12219 ori Ultima modificare Luni, 03 Septembrie 2012 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.