Tânăr bătut până şi-a înghiţit dinţii

Tânăr bătut până şi-a înghiţit dinţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ceea ce vedeţi în imaginea alăturată nu sunt vârfuri de săgeţi preistorice, ci dinţii unui tânăr care a fost bătut pentru că agresorului i se părea că i-a vorbit pe nas. Victima, Viorel Melinte, are 27 de ani. În timp ce se ducea să se întâlnească cu mai mulţi prieteni, a fost oprit de Mishu, un vecin de cartier. „M-a întrebat unde mă duc şi câţi bani am  la mine. Pe un ton cât se poate de civilizat i-am explicat că nu-l priveşte pe el. Atunci s-a enervat şi a început să mă lovească cu pumnii. Pentru că nu cădeam, m-a lovit şi cu un obiect dur. Am simţit cum mi-am înghiţit câţiva dinţi”, a explicat victima.

Mama băiatului ne-a spus că nu e prima oară când ea şi fiul ei au probleme cu Mishu şi cu gaşca de la blocul T6 (cartier I. C. Frimu). „Nu de mult, unul din gaşcă a vrut să-mi fure lanţul de la gât. Noaptea, când trec taxiuri prin zonă, le opresc pentru bani. Acum angajez avocat şi-i dau în judecată”, a povestit femeia.

Poliţia a declarat că a înregistrat plângerea tânărului şi că acum aşteptă evaluarea medico-legală. „În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale, se vor lua măsurile legale, prin Parchet, pentru pedepsirea agresorului. Acesta a fost deja identificat”, a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 4025 ori Ultima modificare Vineri, 07 Septembrie 2012 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.