Apelul Jandarmeriei pentru amicalul Oţelul - Rapid

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

50 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Galaţi vor asigura măsurile de ordine publică în zona imediată a Stadionului „Oţelul”, sâmbătă, 21 februarie, de la ora 13,30, la meciul amical dintre echipa gazdă şi Rapid Bucureşti, cu prilejul prezentării lotului formaţiei Oţelul Galaţi, înaintea începerii returului Campionatului naţional de fotbal.

Forţele de ordine îi roagă pe suporteri să nu vină la meci cu obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice, arme albe care contravin legii, oamenii riscând astfel să li se facă dosare penale şi să li se aplice măsura interzicerii intrării la competiţiile sportive de orice gen.

Jandarmii au aceeaşi rugăminte şi pentru suporterii care doresc să susţină echipa de volei feminin C.S.U. Metal, care joacă, începând cu ora 15,30, în Sala „Siderurgistul”, în aceeaşi zi.

După prezentarea echipei Oţelul Galaţi şi a disputării meciului cu echipa Rapid, jandarmii vor asigura ordinea şi siguranţa publică  între orele 16,00-18,00, pe traseul de marş al suporterilor de la Casa de Cultură a Sindicatelor şi până la sediul Instituţiei Prefectului Galaţi. Jandarmii au rugămintea ca pe tot timpul protestului, participanţii la această acţiune să se comporte civilizat, fără a se deda la acţiuni care ar aduce atingere cetăţeanului sau ordinii publice, să respecte traseul stabilit de către organizatori, Jandarmeria Galaţi readucându-le aminte că organizatorii acestei acţiuni vor suporta rigorile legii.

Citit 1128 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.