Un refugiat din Africa a fost înjunghiat la Galaţi. Tânărul a fost la un pas să rămână fără picior

Un refugiat din Africa a fost înjunghiat la Galaţi. Tânărul a fost la un pas să rămână fără picior
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un transfug originar dintr-o ţară africană a fost înjunghiat duminică seara, în faţa unei cafenele din cartierul Micro 20. Bărbatul are 32 de ani şi se află în Galaţi de aproximativ o lună. Suspectul a fost identificat la scurt timp de către poliţişti.

„Treceam prin faţa unui local, când l-am auzit pe un bărbat strigându-mi în limba engleză să plec din România şi să mă întorc la mine în ţară. Nu am înţeles de la început ce vrea să spună sau dacă vorbeşte cu mine. Apoi s-a apropiat, a scos un cuţit şi m-a înjunghiat în piciorul stâng”, povesteşte victima.

La un pas de amputare

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de un echipaj al Ambulanţei. „Pacientul avea o rană profundă la piciorul stâng, din cauza căreia risca să îi fie amputat membrul. Însă, în urma unei intervenţii chirurgicale dificile, medicii au reuşit să evite acest lucru”, a explicat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Lucica Grigorică. După operaţie, victima a rămas internată în secţia de Chirurgie Vasculară, unde este ţinută sub supraveghere medicală.

„Agresorul este un bărbat de 24 de ani, din Galaţi. Lui i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală. În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale, şi pe baza certificatului medico-legal va fi luată o hotărâre prin Parchetul Galaţi în vederea încadrării juridice a faptei”, a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 2296 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2012 14:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.