O nouă anchetă marca "Viaţa liberă": Afaceri dubioase cu epurarea Galaţiului

O nouă anchetă marca "Viaţa liberă": Afaceri dubioase cu epurarea Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând din ediţia următoare, "Viaţa liberă" vă prezintă, sub semnăturile mai multor colegi, cu „vârf de lance” Mihai Angheluţă jr, o serie de dezvăluiri despre situaţia extrem de complicată în care se află proiectele pentru construirea staţiilor de epurare impuse prin normele europene la Galaţi şi în câteva localităţi din judeţ.

După cum veţi putea citi, licitaţiile aferente acestor proiecte sunt aproape blocate, pe fondul erorilor foarte grave care ar fi fost făcute la pregătirea documentaţiilor pentru demararea procedurilor.

Vom încerca să descifrăm cine şi cum se face vinovat de această stare de lucruri, iar în acest demers avem nevoie şi de sprijinul celor care cunosc detalii despre afacerea Apă Canal. Ne puteţi scrie pe e-mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Promitem că, dacă este cazul, putem să protejăm sută la sută sursa.

O primă constatare există deja: pe lângă incompetenţa celor puşi să se ocupe de proiecte avem şi influenţa unor politicieni, care au vrut să se înfrupte din „caşcaval”.

Mai multe, însă, începând cu ediţia de mâine.

Citit 1843 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2012 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.