Vezi aici unde va fi închisă circulaţia începând din această seară!

Vezi aici unde va fi închisă circulaţia începând din această seară!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a anunţat multiple restricţii de circulaţie începând chiar din această seară, ca urmare a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Andrei şi de Ziua Naţională a României.

Din această seară, 29 noiembrie, ora 20.00, şi până în dimineaţa zilei de luni, 3 decembrie, ora 6.00, traficul autovehiculelor va fi restricţionat pe străzile Domnească şi Navelor, de la trecerea de pietoni din dreptul pasajului subteran şi până la intersecţia străzilor Navelor şi Egalităţii, în faţa Institutului de Proiectări. Ruta ocolitoare va fi pe străzile Prelungirea Traian - breteaua de la Elice - Portului. Mijloacele de transport în comun care circulă spre Port vor fi deviate pe ruta strada Brăilei - strada Domnească - strada Gării - Strada Dogăriei - Strada Portului. Călătorii care urmau să coboare în staţia de la Complexul “Spicul” pot folosi staţia de la Parcul "Mihai Eminescu". Mijloacele de transport în comun care circulă dinspre Port vor fi deviate pe ruta Strada Portului - strada Dogăriei - strada Gării - strada Nicolae Bălcescu - strada Brăilei. Călătorii care urmau sa urce în autobuze sau microbuze în staţia de la Complexul “Spicul” pot folosi staţia de la Hotel “Dunărea”. Restricţia este necesară pentru amplasarea scenei pentru concertele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Sâmbătă, 1 decembrie, între orele 12.30 şi 15.30, va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor pe strada Domnească, între intersecţia cu strada Fraternităţii şi până la intersecţia cu strada Gării. Măsura este necesară pentru buna desfăşurare a ceremoniilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României. Sâmbătă, 1 decembrie, accesul publicului la ceremonii va putea fi făcut fie prin staţia auto din centrul oraşului, de la Hotel „Dunărea”, fie prin strada Basarabiei - strada Traian sau strada Nicolae Bălcescu şi ulterior strada Eroilor sau prin strada Dogăriei şi ulterior strada Gării - strada Domnească sau strada Alexandru Ioan Cuza. Toate mijloacele de transport care au traseul pe strada Domnească spre Parcul CFR vor întoarce pe strada Domnească - strada Fraternităţii - strada Nicolae Bălcescu - strada Brăilei.

Şi tot sâmbată, între orele 18.00 şi 19.00, pe traseul Ţiglina 1, de la Sediul IPJ, pe strada Brăilei spre Potcoava de Aur şi apoi pe strada Prelungirea Traian, până la Elice, va avea loc o defilare cu torţe. Defilarea nu impune închiderea totală a circulaţiei pe sensul de mers spre Centru, dar echipajele de Poliţie care vor însoţi defilarea pot solicita participanţilor la trafic să circule cu viteză redusă. De asemenea, pe timpul defilării, circulaţia troleibuzelor pe traseul Ţiglina - Centru va fi suspendată.

Citit 3329 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2012 10:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.