Judecătorii au decis: Ucigaşii taximetristului au ajuns după gratii

Judecătorii au decis: Ucigaşii taximetristului au ajuns după gratii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Valentin Andrieş şi-a pierdut viaţa pentru 150 de lei, un telefon mobil şi un autoturism Logan nou, care aparţinea firmei de taxi


Gelu Chiriac şi Costache Guzgă, cei doi tineri care l-au omorât pe taximetristul Valentin Andrieş, au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Tinerii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, iar Gelu Chiriac va mai da socoteală şi pentru faptul că a condus fără permis.

Vă reamintim că Gelu Chiriac şi Costache Guzgă au fost prinşi vineri dimineaţă, după ce poliţiştii i-au urmărit pe câmp cu maşina şi au făcut uz de armă. Cei doi sunt acuzaţi că l-au legat pe taximetrist de picioare şi de mâini şi l-au plimbat mai multe ore în portbagajul taxiului. Apoi s-au decis să scape de şofer, pentru a rămâne cu maşina. Ca Valentin Andrieş să nu ajungă la poliţie şi să-i reclame înainte ca ei să poată fugi, l-au aruncat pe bărbat într-o fântână aflată în mijlocul câmpului. Valentin Andrieş era în viaţă în momentul în care a fost aruncat în fântână şi era legat doar la picioare. Medicii legişti vor afla în urma necropsiei dacă bărbatul a murit din cauza hipotermiei sau prin înec.

Povestea tragică a lui Valentin Andrieş i-a speriat pe colegii de breaslă.  „De acum plec în curse externe doar dacă clientul îmi pune buletinul pe bord ca să pot să îi las datele de identificare la bază. Altfel nu mai plec din oraş. Este mult prea periculos”, ne-a mărturisit unul dintre colegii lui taximetristului ucis.

Citit 3747 ori Ultima modificare Duminică, 02 Decembrie 2012 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.