6.000 de gălăţeni au vizitat expoziţia de ponei şi cai de rasă
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

6.000 de gălăţeni au vizitat expoziţia de ponei şi cai de rasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Expoziţia de ponei şi cai de rasă organizată de Brateş Prut Frumuşiţa şi târgul de porumbei, ambele desfăşurate la Halele Agro-Dunărea, şi-au închis ieri după-amiază porţile.

În cele trei zile, peste 6.000 de gălăţeni au trecut pragul expoziţiei. Cei mai încântaţi au fost, cu siguranţă, copiii, pentru care a şi fost organizat evenimentul.

Părinţii care i-au însoţit pe prichindei la eveniment au avut o misiune foarte grea. Cei mici au stat minute în şir la fiecare animal în parte. Ba mai mult, unii dintre ei au şi călărit, sub atenta supraveghere a instructorilor de echitaţie. Partea cea mai grea a fost însă atunci când adulţii erau rugaţi să plece acasă fie cu un ponei, fie cu un cal. „Mami nu vrea să luăm căluţul acasă. Mie îmi place foarte mult şi vreau să fie al meu”, ne-a spus Elena, o fetiţă de doar cinci anişori. Mama Elenei ne-a mărturisit că a venit la expoziţie datorită rugăminţilor  fetei. „De două zile îmi spune să venim. Chiar dacă astăzi nu a fost la fel de frumos afară, nu am rezistat să nu îi fac pe plac. Nu ştiu cum o voi convinge însă că nu putem lua calul acasă”, ne-a spus femeia.

În timp ce discutam cu Elena şi cu mama ei, unul dintre organizatori i-a oferit femeii informaţii despre concursul organizat, al cărui premiu este un pui de ponei. Aceasta a fost minunea prin care micuţa Elena s-a lăsat convinsă să plece acasă fără căluţul preferat. Cu siguranţă însă că va aştepta cu sufletul la gură anunţarea câştigătorului concursului.

Nici adulţii nu au plecat însă foarte uşor din faţa ţarcurilor în care erau frumoasele animale.

Misiune grea, dar frumoasă, au avut şi crescătorii de porumbei, care le-au oferit sfaturi tuturor gălăţenilor interesaţi de creşterea frumoaselor păsări. „Dacă iubeşti porumbeii, nu este greu să îi creşti. Mă bucur să văd că sunt foarte mulţi gălăţeni care se interesează de aceste păsări. Sper ca, în curând, să avem cât mai mulţi crescători de porumbei la Galaţi”, ne-a spus unul dintre expozanţi.

Organizatorii au ţinut să amintească fiecărui gălăţean care le-a trecut pragul şi de concursul organizat special pentru acest eveniment. Despre acest lucru vă amintim şi noi. Aşteptăm până la ora 17,00 fotografiile realizate de dumneavoastră în cadrul expoziţiei pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Organizatorii vor alege marţi cea mai frumoasă fotografie şi o vor premia cu un pui de ponei. Noi vă urăm mult succes şi vă garantăm faptul că un pui de ponei ar fi cel mai frumos cadou pe care îl puteţi face copilului dumneavoastră în prag de sărbători.

Citit 3459 ori Ultima modificare Duminică, 02 Decembrie 2012 21:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.