Mariana Bucur, câştigătoarea concursului „Mai frumoasă de ziua ta”, organizat de „Viaţa liberă”

Mariana Bucur, câştigătoarea concursului „Mai frumoasă de ziua ta”, organizat de „Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Concursul organizat de „Viaţa liberă” şi salonul Iuly-Miha (Michelle) a luat sfârşit. Concursul nostru a avut două părţi: schimbarea de look, pentru care doamnele şi domnişoarele au trimit pozele pe mail şi au fost votate pe site-ul ziarului, şi produse cosmetice profesionale, pentru care au fost publicate zece taloane în ziar.

Pentru schimbarea de look au participat 56 de concurente. Toate şi-au dorit să câştige premiul, poate şi de aceea unele  au folosit metode frauduloase de vot. Din acest motiv (unele participante au votat de mai multe ori de la acelaşi calculator, folosind adrese de IP asemănătoare) unele dintre participante au fost descalificate de organizatori.

Persoana care a fost desemnată câştigătoare se numeşte Mariana Bucur, are 31 de ani.  Mariana a avut cele mai multe voturi valide şi a fost desemnată câştigătoare la concursul nostru.

Toate celelalte concurente vor primi premii de consolare din partea salonului Iuly-Miha (Michelle). Cele care primesc premiile de consolare vor putea să îşi facă schimbări de look la salonul Iuly-Miha (Michelle) plătind doar produsele folosite.

Premii, în produse cosmetice

Din cele peste 300 de plicuri participante la concursul derulat în ziar (peste 300 de cititori au decupat cele 10 taloane şi le-au trimis la sediul redacţie), două au fost desemnate câştigătoare în urma tragerii la sorţi.

Doamna Cristina Tărnăuceanu, de 38 de ani, a câştigat produse profesionale în valoare de 200 de lei, iar doamna Voicescu Aurica, de 55 de ani,  va primi produse profesionale în valoare de 100 de lei.

Atât doamna Tărnăuceanu, cât şi doamna Voicescu sunt aşteptate la redacţie, str. Domnească, nr. 68, vineri, la ora 14,00, să îşi ridice premiile.

Citit 5375 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.