Acţiunile pentru îndepărtarea zăpezii continuă: Vezi pe ce sectoare de drum din judeţul Galaţi se acţionează

Acţiunile pentru îndepărtarea zăpezii continuă: Vezi pe ce sectoare de drum din judeţul Galaţi se acţionează
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe drumurile judeţene se circulă, în continuare, în condiţii de iarnă. Începând de duminică, de la ora 18.00, a fost deschis complet traficul rutier pe DN24D Galaţi-Bârlad, iar pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă. Utilajele de deszăpezire acţionează continuu, din noaptea de joi spre vineri (24-25 ianuarie), pentru menţinerea practicabilă a tuturor căilor de acces, în condiţiile în care s-a manifestat permanent transportul de zăpadă la sol şi a fost necesară intervenţia repetată pe mai multe segmente. În nordul judeţului Galaţi, pe mai multe sectoare, troienele au depăşit doi metri.

Se acţionează acum pe următoarele sectoare de drumuri judeţene: - DJ253, Cudalbi–Băleni–Viile (cu un încărcător frontal, un autogreder, patru oameni); - DJ 254, Iveşti –Călmăţui (două încărcătoare frontale, cinci oameni); - DJ 252I, Poiana –Vişina (o autofreză, un autogreder, cinci oameni); - DJ 242E, Băneasa–Roşcani–Oancea (două încărcătoare frontale, cinci oameni); - DJ 251C, Valea Mărului–Mândreşti–Smulţi (un încărcător frontal, doi oameni); - DJ 242A, Slivna–Găneşti (un buldoexcavator, doi oameni).

În total, 289 de oameni s-au aflat la datorie în ultimele 24 de ore, din care 148 angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne: 110 poliţişti, 27 de jandarmi, 11 lucrători ISU. Li s-au alăturat 42 de lucrători de la drumurile naţionale, 64 de la drumurile judeţene, 15 de la comitetele locale pentru situaţii de urgenţă şi 20 de cadre medicale. S-a acţionat cu 162 de mijloace de intervenţie: 82 ale M.A.I., 33 de la drumuri naţionale, 28 de la drumuri judeţene, nouă ale C.L.S.U., 10 ale Ministerului Sănătăţii. Centrul operaţional al comandamentului de iarnă este în continuare activ la Prefectură, până la reluarea în bune condiţii a tuturor activităţilor socio-economice din judeţ.

Citit 1473 ori Ultima modificare Luni, 28 Ianuarie 2013 09:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.