Gălăţeanul Neagu Petrea a câştigat Premiul Europa FM, în valoare de 17.000 de euro

Gălăţeanul Neagu Petrea a câştigat Premiul Europa FM, în valoare de 17.000 de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, 5 martie, Neagu Petrea din Galaţi a ghicit “Sunetul Secret” şi a devenit câştigătorul a 17.000 de euro, cel mai mare premiu cash acordat de un post de radio din România! Răspunsul corect a fost: “desfacerea unei cutii de cereale din carton”.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât acest lucru s-a petrecut în emisiunea “Drum cu prioritate”, realizată de Radu Constantinescu, sărbătoritul zilei de joi, care a împlinit 31 de ani.

“Sunt foarte bucuros că am câştigat. Este primul premiu din viaţa mea. Am participat încă de la primul «Sunet Secret» şi am sunat uneori chiar şi de pe 3 telefoane, ca să prind linia. Când am  ghicit sunetul la Europa FM, eram acasă cu fiul meu Adrian. Soţia mea nu ştie încă, vreau să o surprindem când vine acasă. O să folosesc banii să-mi termin renovarea apartamentului”, a declarat la cald marele norocos.

În cele 34 de zile ale concursului, premiul creştea zilnic cu 500 de euro. În fiecare oră, postul de radio a difuzat “Sunetul Secret”, iar mai apoi, câte un indiciu menit să-i ajute pe ascultători să identifice sunetul.

Petrea Neagu a reuşit ceea ce mulţi dintre noi visăm: să câştige ditamai suma de bani, în plină criză financiară. Marinar de cursă lungă, gălăţeanul nostru a sunat aproape o lună de zile la Europa FM, încercând să răspundă la întrebarea „Care este sunetul secret?”.

Dacă hârâielile de până acum au fost, pe rând un şerveţel scos din pachet sau ruperea foliei de la un triunghi de brânză topită, de data aceasta a câştigat cel care a ghicit că marele secret era sunetul scos la desfacerea unei… cutii de cereale!

- De unde până unde o cutie de cereale?

Neagu Petrea: Am ascultat de mai multe ori sunetul, nu numai pe Europa FM, dar şi pe You Tube. Nu ştiam de la început ce este, dar sunam încă de acum aproape o lună.

Dar în ultima săptămână am fost sigur că este o cutie de cereale. Nu, nu am cumpărat cutii de cereale să mă apuc să le desfac, dar am recunoscut sunetul. De data acesta am sunat de pe un singur telefon, al meu şi am prins imediat linia liberă.

- Se bucură familia?

Neagu Petrea: Vă daţi seama că se bucură! Soţiei… nu îi prea venea să creadă când a intrat în casă şi i-am spus. Dar s-a uitat pe internet, a văzut şi a înţeles.

Banii sunt pentru cumpărarea mobilei care ne mai trebuie în casă, dar ne gândim să ne luăm şi o maşinuţă, nu ne-am hotărât încă de care. Joi a fost mare entuziasm pe aici, pentru că au aflat şi rudele, dar nu, nu ne-au asaltat cu cereri de împrumuturi. Acum (N.R. ieri) s-au mai liniştit lucrurile.

- Sunteţi un pasionat de jocuri?

Neagu Petrea: Nu, nu neapărat. Joc la 6 din 49, dar acesta este primul meu câştig important. Şi, de fapt, mă aşteptam să câştig pentru că de-asta am tot insistat şi am tot sunat. Pentru că am crezut în şansa mea!

Concursul "Sunetul Secret" continuă la Europa FM. În fiecare zi ascultătorii vor primi indicii, care să le verifice atenţia şi perspicacitatea într-un test amuzant, cu premii de mii de euro.

Site-ul www.europafm.ro te ţine la curent cu suma acumulată, îţi aminteşte indiciile şi te ajută să nu repeţi răspunsurile greşite ale concurenţilor  de dinaintea ta.

Citit 2159 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.