Mai frumoasă de ziua ei, cu „Viaţa liberă” şi Salonul Iuly-Miha

Mai frumoasă de ziua ei, cu „Viaţa liberă” şi Salonul Iuly-Miha
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La concursul organizat de „Viaţa liberă” şi Salonul Iuly-Miha (Michelle) şi-a desemnat câştigătoarea: Mariana Bucur, de 31 de ani, din Galaţi.

Mariana lucrează la Kaufland de trei ani şi şi-a dorit o schimbare de look pentru că, din punctul ei de vedere, devenise clasică. Îşi dorea ceva nou pentru ea şi iată că norocul i-a surâs.

„Nu mă aşteptam să câştig. A fost o surpriză şi m-am bucurat atunci când am fost sunată şi anunţată că sunt câştigătoare. Am avut încredere în poza pe care am trimis-o şi am sperat în adâncul sufletului că voi câştiga. Îmi doream cu adevărat o schimbare şi iată că acum sunt o altă persoană”, ne-a spus Mariana atunci când a păsit în salonul Iuly-Miha.

După aproape trei ore petrecute în salon, Mariana a fost foarte încântată. „Am avut încredere în Mihaela şi m-am lăsat pe mâna ei. Am avut o singură dorinţă, legată de lungimea părului.

La capitolul culoare am indicat amândouă aceeaşi nuanţă. Chiar mi-a plăcut ideea cu jocul de culori de pe păr. Nu am fost niciodată o persoană monotonă, iar noul meu look chiar arată acest lucru.

Ceea ce mi-a plăcut la Mihaela este faptul că atunci când am stat de vorbă despre noul meu look a văzut, încă de la început, finalul. Chiar ştia cum voi arăta după vopsit, tuns şi aranjat. A fost o discuţie lejeră, din care am învăţat multe.

Din prima clipă în care am intrat în salon m-am simţit ca acasă. Este un lucru foarte important şi cred că asta mi-a dat şi încredere. Ea nu a testat ci a văzut noul meu look, iar asta este foarte important atât pentru mine, cât şi pentru toate femeile care ajung într-un salon.”

Ce spune stilistul?

Mihaela Neculai, stilista care s-a ocupat de schimbarea de look ne-a povestit despre schimbarea de look a câştigătoarei noastre.

„Am comunicat cu Mariana pentru a afla ce îşi doreşte. De obicei trebuie să foloseşti cel puţin 30 la sută din ceea ce îşi doreşte clienta. Dorinţa ei a fost să îşi păstreze lungimea părului.

Pentru că are faţa dreptunghiulară, i-am făcut un breton într-o parte, pentru a acoperi înălţimea frunţii. Pentru mai mult volum i-am făcut o tunsoare graduată. 

Are părul uşor ondulat şi am învăţat-o cum trebuie să se folosească de difuzor pentru a se putea aranja şi singură, acasă. Fizionomia ei necesită mult volum pe laterale, nu are nevoie de franjuri pe faţă. Nu ar avantaja-o deloc o asemenea aranjare a părului deoarece i-ar subţia foarte mult forma feţei.

Pentru că Mariana are tenul creol, pe o tonalitate rece, ea are nevoie de culori calde pe păr (maro, violet-roşcat, roşu). De comun acord am stabilit un joc de nuanţe între violet, roşu-violet şi şuviţe foarte subţiri roşii.

Look-ul obţinut este dinamic, tineresc şi se potriveşte cu stilul ei vestimentar. Mariana iubeşte culorile puternice, iar noul look se potriveşte stilului casual adoptat în vestimetaţie”, ne-a explicat specialistul. 

La cosmetică

Mariana Bucur a trecut şi pe la cosmeică pentru ca look-ul ei să fie perfect.

„Nu are tenul foarte luminos şi de aceea a trebuit să folosim un produs iluminator, care să îi ascundă şi cearcănele. Machiajul se asortează foarte bine cu nuanţele din păr. Am mers pe nuanţe de roz-violet, nuanţe care se potrivesc foarte bine şi la culoarea ochilor ei.

În cazul Marianei, accentul trebui pus pe ochi şi nu pe buze. De aceea trebuie să folosească nuanţe puternice la ochi şi un ruj natural. Ea ar trebui să folosească doar fard în culori puternice (roz-violet, gri, albastru sau turcoaz), creion negru şi rimel. În niciun caz tuşul de ochi.” ne-a spus Oana Palade, cosmeticiana care s-a ocupat de câştigătoarea noastră.”

După trei ore de răsfăţ, mariana a plecat acasă foarte mulţumită şi bucuroasă. Rezultatul îl puteţi vedea şi dumneavoastră.

Citit 6944 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.