Cazul femeii moarte după liposucţie: chirurgul Niţescu spune că nu a operat niciodată la clinica de la Galaţi

Cazul femeii moarte după liposucţie: chirurgul Niţescu spune că nu a operat niciodată la clinica de la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Informaţia este cu atât mai şocantă cu cât toate autorizaţiile clinicii gălăţene se bazează tocmai pe faptul că unitatea medicală avea contract cu medicul Cristian Niţescu, iar nimeni altcineva din clinică nu era autorizat să facă operaţii estetice.

După decesul Irinei Ciuraru (36 de ani), survenit în urma unei intervenţii de chirurgie plastică şi estetică, continuă să iasă la iveală noi detalii privind activitatea clinicii private „Hyperion” din Galaţi.

Medicul Cristian Niţescu, care figurează în actele depuse de reprezentanţii clinicii la Direcţia de Sănătate Publică Galaţi drept singurul doctor autorizat să efectueze operaţii de chirurgie estetică la „Hyperion”, a declarat că nu are nicio legătură cu clinica în cauză. Mai mult, medicul din Bucureşti nu a fost solicitat niciodată să realizeze intervenţii la Galaţi, informează Realitatea TV.

Potrivit directorului DSP Galaţi, dr. Valentin Boldea, medicul Călin Doboş, cel care i-a efectuat intervenţia de liposucţie brăilencei Irina Ciuraru, „are dreptul de a desfăşura doar activităţi de medicină dentară, potrivit pregătirii sale, în acest sens având la dosarul de la noi şi o serie de documente doveditoare”.

De la declanşarea scandalului, clinica “Hyperion” este închisă. Nu sunt anunţuri legate de un program de lucru, şi nici un termen la care unitatea ar urma să fie redeschisă, poarta curţii fiind închisă cu lacăt.

Citit 4090 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2013 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.