Bombă biologică. Sute de resturi de cadavre de cai au fost aruncate la marginea oraşului
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Bombă biologică. Sute de resturi de cadavre de cai au fost aruncate la marginea oraşului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În plin scandal al cărnii de cal, la marginea Galaţiului există un adevărat focar de infecţie, reprezentat de sute de carcase de cai, vite şi oi. Locul se află la numai câteva sute de metri de plaja unde gălăţenii vin să se distreze vara, dar şi la o distanţă relativ mică de complexul rezidenţial aflat  la marginea oraşului.

Citiţi un material amplu pe această temă mâine în cotidianul Viaţa Liberă.

Citit 4229 ori Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2013 13:30

3 comentarii

 • postat de zdfr
  Marți, 26 Februarie 2013 22:50
  Am o idee...e posibil ca aceste carcase de vite, cai...oi si posibil capre sa nu fie opera lui RENATO , celebrul interlop din zona care are legaturi foarte stranse cu multi hoti de animale.Marian Ianuc ,zis PORCUL e unul din clientii lui care fura tot ce gaseste si-i aduce lui. E doar o ipoteza de-a mea ,insa ceva e putred la mijloc !!!! Din surse sigure stiu ca acest MARIAN PORCUL din Scanteiesti fura tot ce gaseste . Prin decembrie anul trecut i-a furat unui om din Cuca nu mai putin de 12 porci.Apoi in Scanteisti a fost prins in flagrant cand fura un alt porc din curtea unui cetatean.Se stie ca e amic bun cu RENATO.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anonim
  Marți, 26 Februarie 2013 22:08
  Alea stau acolo de cel putin 1 an din cate am inteles, si nu e singura zona infecta din acest oras.
  Probabil cei de la garda de mediu vor sporuri de performanta si s-au apucat putin de treaba, putin, pana la prima spaga.
  0
  0
  Raportează
 • postat de pofta buna!
  Marți, 26 Februarie 2013 16:44
  Haide, bre! Abia acum a descoperit si presa unde arunca carnatzarul din vad resturile de la materia prima... si ce se mai mirau unii ca ce preparate bune face!... alta complicitate intre interlopi si autoritati si, ce sa vezi, abia acu aflaram!...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.