Gălăţenii au început să-şi achite datoriile la întreţinere. Ştergerea penalităţilor i-a mobilizat către casierii
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Gălăţenii au început să-şi achite datoriile la întreţinere. Ştergerea penalităţilor i-a mobilizat către casierii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au început să-şi achite datoriile la apă caldă şi căldură – individual sau colectiv (prin asociaţiile de proprietari din care fac parte) – ca să scape de penalităţile de întârziere pe care furnizorul, Apaterm, le-a aplicat de-a lungul anilor.

Astfel, după ce a anunţat, luna trecută, că le va şterge penalităţile tuturor consumatorilor care îşi achită debitele de bază până la 31 iulie, Apaterm a înregistrat o creştere a încasărilor „din vechi”. Deşi nu a putut comunica încă suma plătită din februarie încoace exclusiv de către datornicii cu state vechi, societatea a precizat numărul lor, al celor care au făcut sau urmează să facă plata datoriilor în baza angajamentelor de plată asumate – individual sau prin asociaţie. „Din februarie şi până acum, nu mai puţin de 568 de persoane şi 174 de asociaţii de proprietari au încheiat angajamente de plată a datoriilor istorice, pentru a beneficia de ştergerea penalităţilor. Mulţi dintre ei au început deja să efectueze şi plăţi”, au declarat, marţi, oficiali din conducerea societăţii de distribuţie a apei calde şi a căldurii.

Potrivit raportării Apaterm de la 31 ianuarie 2013, populaţia avea datorii de 18,8 milioane de euro către societate, la care se adăugau penalităţi de 19,8 milioane de euro. Sumele sunt în scădere faţă de cele raportate la 31 decembrie 2012.

Citit 4152 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2013 18:19

16 comentarii

 • postat de crestin
  Miercuri, 20 Martie 2013 21:36
  Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).
  0
  0
  Raportează
 • postat de spunem, inca..... nu dam cu parul
  Miercuri, 20 Martie 2013 16:19
  pina la urma e un mare adevar aici. facturile societatilor conduse politic local sa fie facute individua, cu racordari si obligatii prin contracte incheiate de cei ce ofera serviciul cu cei ce-l utilizeaza..solutia trebuie sa o gaseasca ei la presiunea opiniilor si poate a actiunilor noastre. nu mai putem tolera pe banii nostrii supradimensionarea schemelor de personal ce nu sint de fapt decit plati pentru activitati politice din campanii politice si cotizatii lunare la partid. atunci cind apatermul si apa canal vor face contracte individuale, cu citiri si plati gen energie electrica si gaze va fi o mare realizare pentru cetatenii acestui oras. vor stii ca nu mai sint furati de cirdasia politico-golaneasca a unor furnizori de servicii cu reguli golanesti in cirdasie cu alta ramura mica a sistemului , asociatii de ....ha.ha...platitori fara nici un control. atunci poate se va gasii un sistem chiar public de a gestiona o curatenie pe scari, plata curentului pe scari si CIND e nevoie reparatii la pret real a problemelor comune. politicienii nostrii fac shouri la revelioane sau se mai cred conducatori de cluburi. da, e ma usor ce vor ei si mai aducator de bani dar noi v-am ales, noi va platim salariile si drepturi de edil si sa nu dea DOMNUL sa va urechim noi cind nu o sa mai putem.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Miercuri, 20 Martie 2013 15:39
  si ca sa explicam in continuare, atat ApaCanal cat si ApaTerm cat si ApaVital din Iasi sunt detinute de Consiliul local, etc societati create pe defunctele societati de utilitati comuniste si care au aceleasi deprinderi idioate !!!

  dansii de la ApaVItal REFUZA CHIAR cu proces castigat de proprietarii unor apartamente din imobil, pentru ca vezi Doamne nu au in cadrul ApaVital servicii de calculare a REPARTITIEI DE COSTURI !

  Stiti ce ascunde acest lucru ??? Pierderile, furturile si ineficienta ApaVital, ApaCanal, Apaterm si care mai doriti dvs DE A-SI FACE TREABA CONFORM UNUI CONTRACT DIRECT CU FURNIZORUL !
  Ei se ascunde mereu in spatele degetului ca nu sunt vinovati.
  Si cum aceste societati sunt CONTROLATE de Consiliile locale si deci politic, ii doare undeva de ce isi doreste populatia, si oamenii de buna credinta.

  Parlamentarii, primarii stau in vile cu centrala de gaz si apa trasa separat, si nu le pasa nici cat o ceapa degerata de problemele milioanelor de romani care sunt FORTATI IN MOD COMUNIST EFECTIV sa traiasca cu "costurile la comun" pentru ca trebuie "repartitie de costuri" !
  Adica hai ala care plateste sa mai repartizam sa plateasca si pentru cei rai-platnici. Asa ca la fraieri.  ----------------------
  hai sa va mai spun ceva, solutia B) este posibila si chiar la ApaVital Iasi scrie


  Conform noilor reglementări aduse Legii 241/2006, în cazul imobilelor de tip condominial, ApaVital poate solicita încheierea de convenţii individuale şi nu contracte, numai în următoarele condiţii cumulative:
  · în baza hotărârilor adoptate de autorităţile deliberative ale unităţilor administrativ-teritoriale;

  · la nivelul întregului imobil/asociaţiei;
  · cu respectarea prevederilor contractului-cadru de furnizare/prestare a serviciului.
  Practic, prin noile reglementări aduse Legii 241/2006, operatorul poate solicita proprietarilor condominiilor o facturare individuală în anumite condiţii, aceasta realizându-se prin intermediul convenţiilor individuale, iar recuperarea debitelor efectuându-se prin acţiuni în instanţe judecătoreşti.

  Gestionarea reţelelor interioare, citirea contoarelor /repartitoarelor de costuri individuale, împărţirea diferenţelor dintre contorul general şi contoarele individuale, precum şi transmiterea lunară către operator a consumurilor repartizate individual în vederea facturării, rămân ca sarcină exclusivă a asociaţiei de proprietari.

  ---------
  ce isi doresc dansii ??

  ca ApaVital (si clar ca si ApaCanal este in aceiasi oala) sa poata primi banii direct de la proprietarul de apartament, care nu va mai plati la Asociatia de proprietari, ci va plati direct la furnizor.

  DAR facturarea se va face tot prin Asociatiile de proprietari iar calculele privind consumul, diferenta intre debimetrul principal ApaCanal si restul individuale sa fie facute de Asociatia de Proprietari.

  ADICA SA FACA MUNCA GREA Asociatia de proprietari si banii sa ii obtina direct furnizorul.
  Traim in Romania. Tara de idioti.

  ===============
  Ideea totusi de a duce la liman toata aceasta mocirla este ca:
  odata facute bransamente indivudale pe fiecare apartament in subsolul scarii, dupa debimetrul ApaCanal, si pe proprietatea / imobilul Asociatiei de proprietari, si odata avand apometre de clasa si robinete la subsol, si subsolul scarii inchis cu cheie,

  se poate preciza in Conventiile de plata ca :
  1) chiar daca consumul va fi stabilit tot de Asociatia de proprietari, ca si pana acum
  2) banii sa fie platiti direct la ApaCanal
  3) ApaCanal sa nu mai opreasca robinetul principal cand exista datorii (ApaCanal poate pentru ca se afla pe domeniul public - asa cum se intampla astazi), nici sa opreasca ApaCanal robinetul indivudal (ApaCanal nu poate sa opreasca pe domeniul Asociatiei de proprietari), DAR SA PERMITA si SA SA SE OBLIGE CHIAR ca Asociatia sa opreasca robinetul individual al proprietarului rau-platnic.

  Dupa toata fuga furnizorilor de utilitati publice ApaCanal, ApaTerm de a-si face datoria !!! Aceasta este singura solutie de a PUTEA ODATA PENTRU TOTDEAUNA desparti pe cei buni-platnici de cei rai-platnici !

  PS: observati si dvs cu cata ura si cu cat efort colosal, incearca companiile de utilitati detinute de Consiliile locale sa nu faca contracte individuale, in timp ce ABSOLUT ORICE FURNIZOR PRIVAT face acest lucru cu usurinta, si NUMAI CONTRACTE INDIVUDUALE !!!
  Adica se poate la gaze, energie electrica, telefonie fixa, internet, cablu TV si brusc nu se poate la apa curenta ?!?!?!
  Suntem chiar asa de idioti ??
  Pai de unde diferenta ???
  De la faptul ca ApaCanal si Apaterm sunt societati COMUNISTE detinute si conduse de DEMNITARII NOSTRI INCOMPETENTI POLITICI !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Miercuri, 20 Martie 2013 15:22
  In Iasi, 29.05.2012


  ApaVital a dat un pas inapoi in lupta cu locatarii blocului C3 din Alexandru cel Bun, care se chinuie de aproape zece ani sa obtina contracte individuale cu furnizorul de apa in cadrul unui proces. Printr-o adresa semnata de directorul Ion Toma, ApaVital a cerut celor 38 de proprietari in cauza achitarea taxei de 240 lei, cu TVA inclus, reprezentand tarif pentru emiterea avizului definitiv. Motivarea companiei pentru cererea eliberarii acestui aviz are la baza regulamentul de incheiere a contractelor care prevede ca „incheierea contractului se poate face doar in baza avizului definitiv eliberat de operator”. „Ziarul de Iasi” a publicat in urma cu o saptamana povestea procesului dintre asociatie si ApaVital care este aproape de a se definitiva pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. In fapt, cei 38 de locatari sunt detinatorii unei sentinte definitive si irevocabile care ii obliga pe cei de la ApaVital sa le incheie contracte individuale, insa operatorul a apelat si la o ultima posibilitate de atac si anume contestatie in anulare. ApaVital a motivat in fata judecatorilor prin faptul ca ar incalca alte legi daca ar pune in aplicare aceasta hotarare judecatoreasca. Pana la ultimul raspuns din partea instantei, ApaVital s-a conformat si a inceput sa urmeze pasii spre incheierea primelor contracte individuale din Iasi. „Am inceput eliberarea avizelor, insa in acelasi timp am specificat ca incheierea contractelor individuale se va face doar daca locatarii dovedesc ca au contract cu o unitate specializata care sa faca repartitia de costuri, pentru ca noi nu avem asa ceva in domeniul de activitate. Acest aviz tehnic este poate cel mai important act din dosar pentru ca prin intermediul lui se stabilesc conditiile tehnice cu privire la proiectarea, amplasarea si executia bransamentelor de apa, respectiv a racordurilor de canalizare, si prin care se stabileste punctul de delimitare dintre retelele publice si instalatiile de utilizare”, a precizat Razvan Manolache, purtatorul de cuvant al ApaVital. Totodata, procesul aproape castigat de locatarii blocului C3 a dus la „inventarea” unei noi taxe, in cadrul ultimei Adunari Generale a Actionarilor. Astfel, pentru viitorii posesori de contracte individuale cu ApaVital va fi perceputa o taxa pentru „emitere factura individuala la nivel apartament”, de 1.51 lei. ApaVital a precizat ca decizia a fost luata pe motiv ca activitatile de productie, implicuire si trimitere a facturii nu intra in atributiile companiei si nu pot fi suportate pentru fiecare apartament in parte.


  deci posibilitatea Contractelor individuale exista cu darea in judecata a furnizorului de utilitati
  De ce? Pentru ca traim in idioata Romania, in care pe site-ul ApaCanal dansii cer cu insistenta plata datoriilor iar in acelasi timp, pe aceasi pagina refuza contracte individuale = solutia de a opri neplata a ceea ce se consuma.
  Asta sigur, este o idiotenie care nu cred ca exista de cat in tari mocirla precum Romania.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anka21
  Miercuri, 20 Martie 2013 15:08
  ATENTIE - pe site-ul APATERM in dreapta -procedura de sterge penalitati unde se specifica:
  -proprietarul se va prezenta la APATERM cu adeverinta eliberata de asociatie+suma datorata DAR VA INCHEIA O CONVENTIE INDIVIDULA DIRECT CU APATERM OBLIGATORIU PE 3 ANI, LA EXPIRAREA CAREIA SE VOR ANULA PENALITATILE! PANA ATUNCI VA PRIMI O ADEVRINTA DE SUSPENDARE A PENALITATILOR. Daca proprietarul in astia 3 ani doreste sa-si monteze centrala etc i se aplica penalitatile suspendate anterior! Iar daca doreste sa vanda apartamentul conventia deci obligativitatea de a ramane blocati la ei pe 3 ani sau plata penalitatilor se transfera noului cumparator!
  DECI CINE VREA SA FIE DEPENDET DE APA CANAL SI SERVICIILE LOR PE URMATORII 3 ANI
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Miercuri, 20 Martie 2013 15:05
  Domnule Romanul, aceste articole care sunt repetate chiar si pe site-ul ApaCanal, nu arata chiar realitatea !
  Eu cred ca cetatenii ar trebui sa lupte pentru drepturile lor.

  Uitati ce mai scrie pe site-ul ApaCanal, unde se gasesc dealtfel si restul articolelor :

  "Are calitatea de utilizator al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare orice persoana fizica sau juridica ce detine in calitate de proprietar sau cu drept de folosinta dat de proprietar, un imobil avand bransament propriu de apa potabila sau racord propriu de canalizare si care beneficiaza de serviciile operatorului pe baza de contract de furnizare/prestare"

  Conform interpretarii ANRE au fortat ApaCanal sa nu mai faca bransamente individuale, dar motivul nu este pentru ca NU SE POATE sau SE INCALCA LEGEA pentru ca vezi Doamne, proprietarul de apartament nu este proprietarul imobilului
  (FALS !! este proprietar pe imobil cu cota indiviza, iar Asociatia de proprietari nu are in proprietate NIMIC ! ANRE interpreteaza gresit legile ! ca deh... a venit USL la putere si trebuie sa fim comunisti si sa platim la comun, cei buni-platnici sa plateasca si pentru rai-platnici).
  ci pentru ca exista CONTORUL APACANAL care este pus la delimitarea intre teava ApaCanal si teava care intra in responsabilitatea Asociatiei de Proprietari, si ca apometrele (debimetrele ca sa fiu mai exact) pentru contractele individuale s-au facut inainte de apometrul principal mare, tocmai ca daca se opreste apa-rece cei care au contract individual sa nu fie afectati !!
  EEEeee problema si gaselnita ANRE este ca aceste debimetre individuale sunt montate PE SPATIUL PUBLIC pentru ca sunt inainte de debimetrul ApaCanal principal !!!
  Si de aici si ilegalitatea ! Intelegeti ?

  Dar aceasta ilegalitate este una asa de PRETEXT pentru a nu continua debransarile de la comun si racordarea la individual pentru ca INTOTDEAUNA PSD si acum USL si-au dorit ca lucrurile sa fie in MOCIRLA, la comun, si unii muncitori sa plateasca si pentru rai-platnici.
  Intelegeti ?

  Ideea care am prezentat-o eu in schimb este legala 100% !
  pentru ca DUPA apometrul ApaCanal principal si pe teava Asociatiei de proprietari, chiar in SUBSOLUL BLOCULUI, in SUBSOLUL SCARII (de exemplu) se porneste din aceasta teava principala (de DUPA debimetrul princiapal ApaCanal) cate 20 de ramificatii si cate 20 de debimetre cu robinet propriu !
  Tot acest lucru fiind facut pe proprietatea imobilului si pe conducta imobilului, care depinde de Asociatiei de proprietari, poate fi facut ORICAND, chiar si maine, pentru ca respecta ABSOLUT TOATE LEGILE in vigoare, inclusiv cererile ANRE.

  Acum ideea este ca dupa efectuarea acestei modificari, se pot :
  A) ori semnarea unor contracte individuale, cu factura direct la ApaCanal
  B) ori semnarea unor conventii de plata individuale, cu factura direct la ApaCanal
  C) gestionarea opririi apei-reci de catre Asociatia de Proprietari, chiar daca factura este la comun, si plata apei-reci este la intretinere si nu direct la ApaCanal.

  Veti spune ca este imposibil sa fie si solutia A) contract individual, dar ea exista, o sa scriu comentariu separat.
  Pentru B) exista toate premizele ca ApaCanal sa accepte si sa inceapa emiterea facturii direct la proprietarul de apartament, ideea este ca ApaCanal este o societate condusa POLITIC si daca se doreste POLITIC acest lucru.

  Acum chiar daca nu este A) si B) odata facut acest lucru la subsol, si odata ce DOAR SEFUL DE SCARA are cheia de la subsol, se poate opera oprirea apei-reci la rau-platnici inainte sa se acumuleze datorii la ApaCanal.
  (gestionarea intern de catre Asociatia de Proprietari) si astfel cei buni-platnici raman cu apa-rece mereu si sa nu mai fie afectati (macar ca idee, de facto o sa fie mereu, fara factura individuala).
  0
  0
  Raportează
 • postat de el
  Miercuri, 20 Martie 2013 14:32
  pentru cei cu centrala, care nu mai sunt clienti ai APATERM nu se sterg penalitatile
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Miercuri, 20 Martie 2013 12:26
  Am si eu o intrebare: pentru cei care au centrala se aplica stergerea penalitatilor?
  0
  0
  Raportează
 • postat de romanul
  Miercuri, 20 Martie 2013 12:17
  In ajutorul ANONIM
  Conform informatiilor de pe site-ul S.C. Apa-Canal:
  „Pentru respectarea legislatiei specifice serviciului de apa si de canalizare, A.N.R.S.C. in calitatea sa de autoritate de reglementare si licentiere in sfera serviciilor comunitare de utilitati publice, a dispus:
  - sa nu se mai execute documentatii pentru bransamente individuale in condominii;
  - sa nu se intervina sub nici o forma la sistemele de alimentare cu energie termica si apa calda de consum ale blocurilor;
  - sa se ia legatura cu asociatiile de proprietari si cu proprietarii de apartamente care detin instalatii noi interioare racordate la reteaua publica, in vederea schimbarii solutiei tehnice de racordare, prin mutarea punctului de racord al instalatiei care alimenteaza distibuitorul dupa contorul de bransament al blocului, contorii montati in distribuitor urmand a fi utilizati ca si repartitoare de costuri. Aceasta actiune trebuie finalizata pana la sfarsitul lunii decembrie 2014.
  Prin urmare, in cazul condominiilor contractul de furnizare se incheie numai cu asociatia de proprietari/locatari; orice modificari/imbunatatiri aduse proprietatii individuale de catre proprietari, care pot schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune (inclusiv bransamente individuale) se poate face numai cu acordul asociatiei de proprietari (cf. Legii nr.230/2007 art.11 si HGR nr.1588/2007 Anexa, art.12, lit.B., alin.h).) si numai in instalatiile interioare ale asociatiei de proprietari (proprietatea comuna).
  In conformitate cu prevederile Legii serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare nr.241/2006 operatorul are competenta de operare numai in cadrul sistemelor publice de alimentare cu apa si de canalizare, iar repartitoarele debitmetrice se instaleaza in proprietatea individuala si/sau comuna din condominiu, acolo unde legislatia serviciilor publice nu are aplicabilitate”.

  Racordul individual se face cu acordul asociatiei de proprietari dupa o lege aparuta in 2007. Desi exista legea nr.241/2006 operatorul S.C.Apa-Canal a operat in sistemul public de alimentare cu apa si canalizare pentru instalarea unor repartitoare debitmetrice în spațiul public cand de fapt trebuie sa apartina proprietatii comune din condomeniu. Deci acest lucru este ilegal. In consecinta bransamentul desi este instalat in spatiul public apartine proprietatii comune din condomeniu. Deci, nu este o ilegalitate bransarea individuala a unui proprietar cu acordul scris al asociatiei de locatari care sa ateste statutul de plata la zi al acestuia (cf. Legii nr.230/2007 art.11 si HGR nr.1588/2007 Anexa, art.12, lit.B., alin.h). Actiunea de schimbare a distribuitoarelor montate din spatiul public in cel condominial cu termen luna decembrie 2014 confirma procedura ilegala practicata de S.C.Apa-Canal în vederea realizarii unui profit propriu angajatilor din aceasta societate dupa modelul S.C.Electrica S.A.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Progres fara bani nu se poate
  Miercuri, 20 Martie 2013 11:52
  Pentru marii analisti economici , productia apei calde pe cap de locuitor "urban", factor de igiena colectiva ,a devenit o problema mai complicata decat "Vacile mancatoare de cai romanesti " Lumea moderna depinde din ce in ce mai mult de "cultura tevilor ramificate" la nesfarsit. Bombe cu ceas pentru toata lumea, iarna explodeaza de frig ,vara crapa de cald. Merkel e de vina ,ea cu BloKurile ei europene. Si Basescu.
  0
  0
  Raportează
 • postat de el
  Miercuri, 20 Martie 2013 11:44
  Draga d-le Stanica! Dezinformezi populatia si le dai sperante desarte chiar si celor cu venituri mai bune. Dumneata nu ai aflat ca de la 01 august 2013 , SC APA CANAL, nu mai incheie acele contracte individuale si conventii de plata? La fiecare articol aparut in VL , faci comentarii fara nici un rationament si fara a cunoaste ca nu exista o baza legala in care sa se rezolve contractele individuale.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Miercuri, 20 Martie 2013 10:50
  Furnizarea de caldura prin Apaterm si de apa-rece prin ApaCanal este facuta printr-o modalitate socialist-comunista falimentara !

  Ma mir ca la 20 de ani de la Revolutie, oamenii din Galati nu au aflat ca sistemul economic COMUNIST a dat FALIMENT ca fiind ineficient, total nepractic, si gresit fata de sistemul ECONOMIC CAPITALIST.
  Ei inca mai spera ca sistemele comuniste pot fi reinviate si puse in functiune.

  dle ANONIM daca doriti sa nu va mai fie oprita apa-rece pentru cei care nu platesc nu exista decat o solutie:
  racordarea tuturor apartamentelor din scara respectiva, cu apometre si robinete la subsol de la coloana principala, si urcat cu tevi separate si individuale pe firidele verticale existente cu tevile de apa-rece,
  apoi incheiat conventie de plata cu ApaCanal intre proprietar si ApaCanal, si plata efectuata direct la ApaCanal.

  PS: este bine de pastrat apometrele si in apartament, pentru ca poti sa vezi daca difera consumul de la apometrul propriu la subsol fata de apometrul din apartament, si poti vedea daca cei de la ApaCanal pot face, vreo citire gresita, fara sa vrea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Miercuri, 20 Martie 2013 10:37
  ce frumos... nu platesti cu ani de zile, pentru ca in final ti se sterg toate penalitatile !!

  cu alte cuvinte Apaterm incurajeaza pe cei care in loc sa plateasca baga banii la BANCA ca DEPOZIT CU DOBANDA si apoi peste 2 ani pot sa scoata banii, nu mai platesc penalitati, platesc doar datoria si pastreaza dobanda !

  cine va plati PENALITATILE si DATORIILE APATERM (care nu se sterg, sau daca se sterg din pix, de fapt SE TRANSFERA catre celalalt furnizor Electrocentrale si catre bugetul Primariei) ?

  Toti contribuabilii orasului Galati, prin taxe si impozite crescute, prin pretul gigacaloriei crescut, prin subventii accordate de primarie, printr-un buget unic, de unde se imprumuta la banci Primaria Galati, bani imprumutati care vor fi platiti de cei care locuiesc in Galati pana la urma (ca doar nu o plati primarul din buzunarul lui ce imprumuturi semneaza cu mana lui, in numele nostru)

  Si uite asa mai vine unu, si se lauda cum consuma el pe caldura doar 800 lei toata iarna (de apa calda nu spune nimic) ca doar pretul il subventioneaza primaria si cei cu centrale care platesc cotele parti prin subsol care cica incalzesc de 40 de lei.
  0
  0
  Raportează
 • postat de violeta
  Miercuri, 20 Martie 2013 08:27
  Galatenii isi platesc datoriile, asa cum au facut si pana acum. Unde ajung banii lor stiti ? caci Apatermul nu-si plateste facturile catre furnizorul de caldura; despre asta nu aveti curaj sa scrieti ? unde sunt ziaristii care fac si investigatii despre un subiect, sa furnizeze informatia completa, nu doar franturi .... ?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de geo@yahoo.com
  Miercuri, 20 Martie 2013 07:52
  bravo d-le ,Traiasca justitia romana,ca sa gandit si la oamenii saraci,dar scapatine d-lor de hotii astia de la asociatii[ bagatii la puscarie] sa platim direct la furnizor
  0
  0
  Raportează
 • postat de ANONIM
  Miercuri, 20 Martie 2013 07:12
  Dar de apa rece care ni se da cu portia desi suntem la zi cu datoriile nu ia nimeni nici o masura Suntem umiliti mai ceva ca in vremurile de demult Pentru 1-2 apartamente care nu platesc noi cei corecti suntem bagati in aceeiasi oala cu ei Este vorba de MICRO 39 B unde nu ni se dau solutii daca ni se taie de tot apa rece Ni se repeta intruna ca nu se mai fac bransamente individuale si atunci pun o intrebare autoritatilor CARE ESTE SOLUTIA PENTRU CEI CARE SUNT LA ZI CU PLATA INTRETINERII ?NE AUDE CINEVA..................
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.