Marţi, în „Viaţa liberă”: Mihai Răzvan Ungureanu, următorul interlocutor în „Interviuri de top”

Marţi, în „Viaţa liberă”: Mihai Răzvan Ungureanu, următorul interlocutor în „Interviuri de top”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Dacă clasa politică românească are nevoie de aer proaspăt - ceea ce se repetă tenace şi ineficient de multă vreme -, atunci tocmai oameni de croiala lui Mihai Răzvan Ungureanu trebuie "clonaţi" şi puşi la locul potrivit", scrie Andrei Pleşu în una dintre cărţile sale. MRU este, într-adevăr, un fenomen pentru clasa politică românească.

Istoric şi diplomat, a reuşit un traseu remarcabil în relaţiile internaţionale vizibile şi „invizibile”, ca ministru de Externe, director al SIE, premier al României, pentru a aminti doar câteva dintre demnităţile de top pe care le-a deţinut. Mihai Răzvan Ungureanu este, aşadar, interlocutorul de mâine din seria „Interviuri de top”.

Vom pătrunde în culisele diplomaţiei, vom pune politica internă faţă în faţă cu politica externă, vom afla cât de pregătită este România să răspundă provocărilor relaţiilor internaţionale din sec XXI şi cum ne afectează politica externă viaţa de zi cu zi. Altfel spus, diplomaţia fără secrete, cu Mihai Răzvan Ungureanu, într-un interviu în exclusivitate în paginile ziarului „Viaţa liberă” de marţi.

 

Citit 2621 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2013 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.