Cei doi gălăţeni şi-au văzut visul cu ochii. Au ajuns pe jos la Constanţa în patru zile

Cei doi gălăţeni şi-au văzut visul cu ochii. Au ajuns pe jos la Constanţa în patru zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei doi gălăţeni, Daniel Furcilă şi Cătălin Margine au ajuns azi la Constanţa, în jurul orei 18.00. Ultima zi a fost însă cu peripeţii. Puţin a lipsit să ajungă la destinaţie doar unul dintre ei. Cătălin Margine a fost înţepat, probabil de un ţânţar, în globul ocular care s-a umflat foarte tare: „După ce ne-am întâlnit la Corbu cu băieţii de la Sporting Club şi am sărbătorit cu un borş de peşte, a început să mă usture ochiul. La un moment dat, colegul meu de drum mi-a spus că este şi umflat şi are o pată gălbuie. Am mers imediat la un dispensar din apropiere. Acolo asistenta s-a speriat când a văzut despre ce este vorba. A zis că nu a mai întâlnit un asemenea caz. Mi-a pus compresă cu rivanol şi m-a sfătuit să merg la medic. Daniel mi-a spus şi el că mai bine urc într-un maxi-taxi şi mă duc la Năvodari să văd ce este cu ochiul, dar  am refuzat. Nu puteam să renunţ la obiectivul meu în ultima zi. Pe drum am mai găsit un dispensar şi un doctor tânăr care m-a liniştit, mi-a pus picături, mi-a făcut o injecţie şi imediat parcă s-a mai dezumflat. Mi-a prescris şi o reţetă. Voi ajunge la destinaţie cu ochiul bandajat. Glumeam cu Daniel: am plecat din Galaţi patru ochi şi am ajuns cu trei la Constanţa”, ne-a povestit Cătălin Margine.

Primul lucru pe care şi l-au dorit când au ajuns la Mamaia a fost să facă o baie în mare: „Să ne înmuiem bătăturile. Efortul nostru nu a fost prea mare, dar ne-au supărat foarte tare bătăturile. Avem bătături la bătături. Sper să le putem vindeca repede. Ne aşteptam să fie probleme cu picioarele, dar nici chiar aşa”, spune Daniel Furcilă, care şi el a fost nevoit să se întoarcă cinci kilometri din drum pentru că îşi uitase borseta cu actele la un popas.

Chiar dacă a fost greu şi peripeţiile n-au lipsit, cei doi gălăţeni spun că s-au cuminţit în privinţa mersului pe jos doar pentru anul acesta. Anul viitor vor alege probabil o destinaţie la munte.

Citit 2103 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.