Minorii au grave lacune la educaţia rutieră! Trei copii au ajuns în spital în câteva ore

Minorii au grave lacune la educaţia rutieră! Trei copii au ajuns în spital în câteva ore
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei minori din judeţul Galaţi au ajuns la spital în decurs de mai puţin de 12 ore după ce au fost loviţi de autoturisme pe drumurile publice. Factorul comun al celor trei întâmplări nefericite a fost neatenţia victimelor.

Primul incident, petrecut la Frumuşiţa, a avut-o drept victimă pe o fetiţă de numai trei ani, lăsată nesupravegheată pe stradă. Minora a traversat în fugă, fiind accidentată de o maşină condusă regulamentar de un bărbat de 62 de ani din Scânteieşti. Copila a fost dusă la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.

La aceeaşi unitate medicală a ajuns şi un băieţel de 11 ani, care a traversat strada Gh. Doja în fugă, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. A făcut cunoştinţă cu caroseria unei maşini al cărei şofer, un gălăţean de 44 de ani, nu a mai avut vreme să frâneze, copilul suferind traumatisme care au necesitat asistenţă medicală.

Nici adolescenţii nu sunt mai feriţi de pericole. O fată de 15 ani din Matca, care se deplasa pe carosabil, a fost acroşată de autoturismul condus de un consătean de 20 de ani. Adolescenta s-a ales cu traumatisme care au necesitat transportarea sa la spitalul din Tecuci.

Cele trei evenimente sunt cercetate de poliţiştii rutieri.

Citit 1510 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2013 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.