Noul subprefect Paul Florea aduce „o notă de inovaţie”

Noul subprefect Paul Florea aduce „o notă de inovaţie”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prezenţa senatorului PD-L Marius Necula, luni a fost numit noul subprefect al judeţului Galaţi, Paul Florea. Prefectul Claudiu Brânzan a dat citire hotărârilor de Guvern privind numirea Aurorei Luchiniuc (subprefect, până ieri) în funcţia de inspector guvernamental şi exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei de subprefect de către Paul Florea.

Aurora Luchiniuc şi-a luat rămas bun de la echipa din Prefectură, cu care a colaborat foarte bine, mulţumindu-le colegilor pentru acest lucru. Totodată, noul inspector guvernamental (cel de-al patrulea, după fostul prefect Gabriel Panaitescu şi foştii subprefecţi Vasile Curduman şi  Marcela Sighinaş) şi-a exprimat speranţa că îşi va îndeplini şi pe viitor atribuţiile care îi vor reveni.

După ce a jurat pe Biblie şi Constituţia României, noul subprefect, Paul Florea, a ţinut un scurt discurs: „Vin în faţa dumneavoastră cu multă determinare, doresc să fac faţă sarcinilor care îmi revin şi le voi face conştiincios, aşa cum mă ştie lumea”.

„Vreau să aduc şi o notă de inovaţie în domeniul acesta am vrea ca împreună să constituim un guvern local, un guvern care să se implice în interesul cetăţeanului şi pentru aplicarea legilor ţării, a programului de guvernare, să punem în aplicare lucrurile pe care le aşteaptă lumea de atât timp. Energia mea poate fi pusă în slujba acestor deziderate pe care oamenii le cer de atâta timp”.

În final, toţi cei prezenţi au ciocnit o cupă cu şampanie.

pnl3
Citit 2142 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.