Crimă pasională la Frumuşiţa: I-a înfipt concubinului cuţitul în inimă

Crimă pasională la Frumuşiţa: I-a înfipt concubinului cuţitul în inimă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 55 de ani din Frumuşiţa a şocat întreaga localitate, ucigându-şi concubinul. Elena Ghimuş s-a luat la ceartă, din gelozie, luni seară, cu concubinul ei, Daniel Damian, de 36 de ani. Cearta a degenerat, iar femeia a luat un cuţit de bucătărie pe care i l-a înfipt concubinului în inimă. Decesul a survenit imediat, iar cazul a fost preluat de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

„Totul a pornit pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a decedat, iar suspecta a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată Tribunalului Galaţi cu propunerea de arestare preventivă”, ne-a declarat procurorul Alfredo Simionescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Cei doi amorezi locuiau în casa tatălui lui Daniel. Chiar dacă tatăl victimei era într-una dintre camerele casei, acesta susţine că nu a auzit nimic din scandalul de luni seară. Ba mai mult, bărbatul este acum în stare de şoc, pentru că a rămas singur la bătrâneţe.

Daniel Damian era divorţat şi avea un copil de nouă ani, care locuieşte cu fosta soţie.

Citit 3465 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2013 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.