UPDATE / Accident pe Şoseaua de Centură între o cisternă cu GPL şi un autoturism (GALERIE FOTO)

UPDATE / Accident pe Şoseaua de Centură între o cisternă cu GPL şi un autoturism (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 12.00 - Potrivit primelor concluzii, accidentul s-a petrecut din vina şoferului cisternei cu GPL, care se îndrepta, la fel ca autoturismul Cielo, dinspre Viaduct spre intersecţia Drumului de Centură cu strada Oltului. Poliţiştii spun că şoferul vehiculului de mare tonaj nu ar fi respectat distanţa regulamentară faţă de autoturism şi l-ar fi acroşat în momentul în care şoferul maşinii ar fi vrut să vireze strânga pentru a intra la benzinărie. În urma impactului, şoferul cisternei a tras de volan pentru a se redresa, dar a derapat şi a rupt un stâlp de înaltă tensiune. Deşi ambele vehicule au fost avariate, doar şoferul din Cielo a suferit leziuni uşoare, fiind internat la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă. Pentru înlăturarea eventualelor pericole survenite unor scurgeri de combustibil din cisternă, perimetrul a fost izolat de către echipajele ISU, dar, din fericire, rezervorul cu GPL nu a fost avariat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ei urmând să stabilească în ce împrejurări a avut loc evenimentul. 


Circulaţie îngreunată pe Şoseaua de Centură, în această dimineţă, din cauza unui accident rutier produs în dreptul benzinăriei MediaTrans.

În accident a fost implicată o cisternă cu GPL şi un autoturism Cielo. Ambii şoferii sunt în prezent la spital. Perimetrul este asigurat de către pompierii gălăţeni de la ISU pentru prevenirea unui incendiu.

 

Citit 3974 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2013 12:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.