Un muncitor a căzut în gol şase metri pe şantierul mall-ului de pe Coşbuc

Un muncitor a căzut în gol şase metri pe şantierul mall-ului de pe Coşbuc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, la începutul programului de lucru, pe şantierul noului mall, dezvoltat de firma NEPI. Potrivit inspectorilor ITM, un angajat în vârstă de 22 de ani, al unei firme subcontractoare din judeţul Prahova, a căzut în gol de la şase metri, în timp ce lucra la hidroizolaţia acoperişului.

"A căzut într-un gol tehnologic semnalizat, care fusese lăsat special pentru montarea unui luminator. Locul era împrejmuit cu stâlpi şi bandă de avertizare. Din primele informaţii se pare că muncitorul nu era în zona lui de lucru, dar urmează ca ancheta să stabilească acest aspect", a precizat Viorel Dumitru, inspector şef adjunct al ITM Galaţi.

În urma căzăturii, tânărul muncitor s-a ales cu un traumatism, el fiind transportat la Spitalul de Urgenţă. Din primele evaluări, se pare că acesta ar fi suferit o fractură de bazin, traumatism care îl va ţine imobilizat o vreme, dar care nu îi pune viaţa în pericol. Ancheta care va elucida circumstanţele în care s-a produs incidentul va fi efectuată de o comisie din cadrul firmei angajatoare, urmând ca rezultatele să fie comunicate către ITM Galaţi.

Citit 3091 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2013 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.