Primarul Marius Stan aruncă bomba: "Apa caldă a fost oprită politic"

Primarul Marius Stan aruncă bomba: "Apa caldă a fost oprită politic"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dezvăluiri-şoc în războiul pentru apa caldă: primarul Marius Stan acuză conducerea locală a PNL că a decis politic sistarea apei calde în Galaţi * Victor Paul Dobre neagă că ar avea vreun amestec şi afirmă că această problemă nu poate fi decisă politic, ci doar instituţional


Războiul apei calde în Galaţi are conotaţii politice. Cel puţin aşa susţine primarul Marius Stan, care îşi acuză colegii din PNL că nu ar fi tocmai străini de sistarea furnizării de apă caldă către oraş. Concret, Marius Stan acuză conducerea locală a PNL că a tras sforile prin spatele său pentru a-l transforma într-o marionetă. Iar ceea ce e mai rău e că totul s-ar face pe spinarea cetăţenilor Galaţiului, obligaţi, potrivit primarului, să se spele la lighean doar din cauza unor orgolii politice.
"Rău-platnicii sunt de vină pentru că ei au creat situaţia aceasta, însă bun-platnicii sunt, din câte se pare, victimele unui război cu conotaţii politice. Unii vor să demonstreze primarului că ei decid. Nu vor decide niciodată", a declarat Marius Stan ieri, la inaugurarea Băii Comunale. Întrebat despre ce partid este vorba, primarul a arătat cu degetul taman înspre şefii săi de partid. "Totul vine de la un partid care se cheamă Partidul Naţional Liberal. Asta e clar. Eu sunt membru, dar probabil că unii din partid cred că eu sunt marioneta Stan-Păpuşa-Lor. Se înşală, cum s-au înşelat şi alţii prin alte partide. Sunt primarul Galaţiului, nu sunt păpuşa nimănui, nu sunt manipulabil de nimeni", a spus Stan.

"Nu mai suntem în comunism să se decidă în şedinţă de partid"

În replică, Victor Paul Dobre, preşedintele oragnizaţiei judeţene a PNL, a negat că politicul ar fi decis sistarea apei calde la Galaţi. "Am mai auzit istoria asta, cum că aş fi în spatele decizilor domnului Tudor Petre, de la Electrocentrale. Eu sunt un om civilizat şi vreau un oraş civilizat. Nu fac din astea, indiferent dacă este vorba despre Tudor, despre Ionescu sau despre Popescu. Nu suntem pe vremea comunismului ca astfel de probleme să se hotărască în şedinţe de partid. Problema apei calde se poate rezolva doar instituţional, conform prevederilor legale şi conform responsabilităţilor fiecărei instituţii", ne-a declarat, telefonic, preşedintele PNL Galaţi, Victor Paul Dobre. Acesta a ţinut să menţioneze că a sprijinit mereu furnizarea de agent termic către oraş, amintind faptul că anul trecut, în calitate de ministru al Administraţiei şi Internelor, a alocat, respectând prevederile legale, suma de 45 miliarde de lei vechi către administraţia locală, bani care ar fi permis oraşului să treacă peste iarnă. În plus, şeful PNL Galaţi a transmis voalat un mesaj de avertizare către toţi cei implicaţi în problema apei calde. "Să nu uite domnul primar Marius Stan, să nu uite nici domnul Tudor Petre de la Electrocentrale, să nu uite nici Mircea Ispas de la Apaterm că toţi s-au bucurat de sprijinul PNL pentru funcţiile pe care le ocupă acum", a mai spus Victor Paul Dobre.

"Tudor Petre se crede mai mare decât toţi"

Dacă, potrivit primarului, şeful Electrocentrale răspunde la comenzi politice, nu acelaşi lucru s-ar întâmpla şi când e vorba despre decizii instituţionale, mai spune Marius Stan. "Domnul Tudor Petre este cel mai mare director de CET din ţara asta. Dumnealui este peste miniştri, peste toată lumea. Am avut o discuţie la care au participat un secretar de stat, preşedintele de la Oficiul pentru Privatizări, consilieri ai prim-ministrului, directorul de la ROMGAZ, directorul de la TRANSGAZ şi am stabilit nişte lucruri. Din păcate, domnul Tudor Petre le ignoră, îi place să se joace cu soarta gălăţenilor. Probabil că aşa i s-a dictat de la partid. Are sarcină de partid, se pare", a mai spus, ieri, Marius Stan. Acesta este hotărât să îl atace în continuare pe presupusul "pion" al lui Victor Dobre. "Domnul Tudor Petre să nu uite că, în iarnă, a lăsat oraşul în frig pe propria răspundere în luna martie, când a justificat că s-a diminuat cota de gaze, lucru total neadevărat. Lucrul acesta face, de altfel, obiectul unei plângeri penale pe care am făcut-o la Parchet. Probabil că va urma încă una acum, pe problema apei calde", a mai comentat primarul.

Se rupe Galaţiul de Electrocentrale?

Tot ieri, primarul Marius Stan a mai dezvăluit faptul că există un plan prin care oraşul să devină independent din punct de vedere al energiei termice faţă de Electrocentrale. Deşi nu a detaliat care e planul, primarul îşi propune ca, peste un an, să rupă contractul cu Electrocentrale pentru încălzirea Galaţiului. "Vor rămâne cu această întreprindere, cu CET-ul lor, se vor spăla pe cap cu el cât de curând. Nu va dura un an de zile. În strategia pe care ne-am stabilit-o, vom avea alte surse de energie termică, surse alternative care nu ne vor mai face consumatori captivi ai Electrocentrale. Şi să vedem atunci ce se va întâmpla cu CET. Cei de la ArcelorMittal au cerut şi ei o perioadă de graţie de un an pentru a-şi produce singuri aburul necesar, probabil că vor face o investiţie proprie. Iar atunci când nu mai ai nici combinatul, nici oraşul client, pe cine mai poţi avea client? Probabil familia unora", a mai comentat Marius Stan. Totuşi, primarul nu a renunţat nici la ideea de a prelua CET Electrocentrale. "Sperăm ca, foarte curând, să putem intra noi în posesia CET şi să-l putem gestiona aşa cum credem noi de cuviinţă", a completat Stan.

Prefectura crede că am putea avea apă caldă de luni
Prefectura Galaţi este optimistă în ce priveşte momentul în care se va relua furnizarea de apă caldă în Galaţi. Astfel, potrivit unui comunicat de presă transmis de subprefectul Gabriel Panaitescu, instituţia care are şi rol de mediere a conflictelor locale apreciază „ca posibilă reluarea furnizării serviciului începând cu data de 12.08.2013”. Subprefectul vorbeşte, însă, şi de o serie de condiţii. „Condiţiile principale sunt ca populaţia să-şi plătească restanţele, Primăria Galaţi şi Apaterm să respecte frecvenţa plăţilor din ultimele zile, cât şi finalizarea unor operaţiuni de verificare şi revizii în instalaţia de transport agent termic. Aceste aspecte trebuie urmărite îndeaproape de părţile implicate, pentru evitarea unor situaţii similare în viitor, rămânând inclusiv în atenţia Instituţiei Prefectului, care va continua analiza acestora în perioada următoare”, se arată în declaraţia de presă semnată de Gabriel Panaitescu.

Citit 4886 ori Ultima modificare Luni, 05 August 2013 23:03

40 comentarii

 • postat de Zorro
  Marți, 20 August 2013 19:00
  82.137.10.***
  Domnule Primar, scapa-ne de mizeria de la Apaterm cu nesimtirea de a cere pentru o debransare 400 lei pentru proiect plus aprobare si 200 lei pentru debransarea propriuzisa... rusine!!!!!!!!!
  si Bravo pentru fata noua a orasului Galati, asa cum ai promis inainte de a fi ales! Fata orasului e oarecum infrumusetata mai ramine si partea de "canalizare" sa o cureti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ABC
  Marți, 06 August 2013 21:27
  5.13.195.***
  EI SE CEARTA, VOI VA ENERVATI, DAR CINE CASTIGA ?
  SOCIETATEA CARE O SA VA DEA APA CALDA IN VIITOR !
  A CUI VA FI SRL-UL ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de nikola kboom
  Marți, 06 August 2013 20:19
  188.153.121.***
  Stii care e baiul nea stane,vin acasa sa te votez!Culegeti ce a-ti semanat!Aviz sobolanilor si cocalarilor,RAUS!
  0
  0
  Raportează
 • postat de AURELIA
  Marți, 06 August 2013 20:05
  89.136.6.***
  primarule , daca nu te sprijinea politic alinata mai ieseai tu primar, cine dracu te vota pe tine ? Politicul te-a propulsat in functia pe care o ai, doar nu vrei sa te dai acum cand ti-ai vazxut sacii in car, ca esti independent!
  0
  0
  Raportează
 • postat de TRF
  Marți, 06 August 2013 18:11
  109.166.134.***
  Primarul asa sa înceteze cu "distractiile" in oraș pe bani publici . Cine vrea distractie , sa plătească . Nu mai vrm distractii din banii comunitatii . Chiar ne crede prosti inhalitul asta de primar , chiar nu ii este rushine sa sifoneze banul public ? Desigur ca ii convine ca are de câștigat din toate parangheliile astea marlanesti dar daca suntem săraci , sa nu ne mai cacam in drum. S-a înțeles bai Stane ? Mai lăsa - ne dracului cu distractiile pe bani publici . Pune si munceste bai fotbalistule ca nu esti in stare de nimic . Huuuo !
  0
  0
  Raportează
 • postat de ca-cat marca galati
  Marți, 06 August 2013 17:34
  5.13.220.***
  vorba multa saracia orasului, deciziile astea arunca orasul in africa, mizeriile comunismului nu au apus nici dupa 25 de ani in zona
  0
  0
  Raportează
 • postat de florin
  Marți, 06 August 2013 16:45
  5.13.221.***
  Dle Stan daca credeti ca sunt jocuri po;itice care in viitorii 3 ani care vau mai ramas din mandat vor face imposibile schimbarile in Galati atunci realizati o conferinta de presa si spuneti cine sunt vinovati .Daca ramineti in continuare in postul de primar in actualele conditii atunci sunteti la fel de vinovat de nerealizarile si "esecele" Galatiului.Dindu-va demisia in acest moment si spunind pe sleau adevarul despre ce se intimpla in Galati o sa ramineti in continuare cu sprijinul galatenilor si o sa aveti zeci de mii de oameni in spate.Daca nu va dati acum demisia atunci sigur o sa deveniti cel mai prost primar al Galatiului .Si este o mare performanta sa fii mai prost primar dupa 4 ani dupa Nicolae care a dormit in primarie vreo 12 ani
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marian Lefter
  Marți, 06 August 2013 16:04
  89.122.189.***
  Dobre. Dobre e de vina pentru scaderea nivelului de trai, pentru inmultirea maidanezilor, pentru talharii si furturi, pentru tot ce-i rau, in general, si depaseste capacitatea incapabililor capatuiti.
  Dobre sa fie de vina si pentru ejacularile precoce si pentru scaderea calitatii erectiilor si pentru orgasmele mimate.
  Iar daca nu e suficient, sa fie de vina, nu conteaza pentru ce conteaza ca primarul stie cum il cheama si, ca intr-o vraja proasta, ii tot mesteca, cu nedemnitate numele.
  Sa fie si sa ne fie!
  0
  0
  Raportează
 • postat de solomon
  Marți, 06 August 2013 15:54
  89.137.225.***
  Daca nu sinteti in stare sa conduceti o urbe lasati pe altii mai competenti carora le pasa de cetetani. Am 4 copii mici sa chinuie nevastamea sa-i spele . Luati impozite de la oameni , numa nu stiti cum sa-i administrati. Va vedeti interesul vostru si atit.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Al Tdr
  Marți, 06 August 2013 15:33
  89.121.158.***
  Vad din comentariile multor persoane suferinde de psihoza si frustrari adanci, cum ca acest primar ar fi unul "incompetent". Bai sunteti intregi la minte sau vizionarea Antenelor v-au "resetat" creerii? Cum D-zeu sa spui asa ceva? Ati uitat cat de ingrozitor arata orasul pe mandatele celorlati primari? cat de imputit si ce fata de latrina avea? Daca e ceva ce ar trebui reprosat actualului primar, este doar faptul sa nu incearca sau nu reuseste sa redreseze d.p.d.v. economic Galatiul, in rest am tot respectul pt. ceea ce face pt. acest oras. Se vede ca este un bun manager si un om harnic.Cinste lui si sa o tina tot asa, iar celorlate "capuse politice" le doresc sa aiba parte (insutit) de ceea ce fac ei in defavoarea galatenilor si cu intentie vadita!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tepeanul
  Marți, 06 August 2013 15:29
  188.173.203.***
  In Tecuci este un alt primar liberal, care in doar un an a distrus orasul.Jos mafia uselista!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion
  Marți, 06 August 2013 14:06
  86.124.171.***
  Nespalatilor!
  0
  0
  Raportează
 • postat de oarecare
  Marți, 06 August 2013 13:30
  5.13.217.***
  problema e ca e numai gura de voi. in loc sa iesiti in strada stati si scrieti...mai bn n-ati mai scrie deloc, ca oricum nimeni nu va ia in serios
  0
  0
  Raportează
 • postat de cetatean galati
  Marți, 06 August 2013 12:57
  89.136.2.***
  Eu spun ca cetatenii galateni care sunt la zi cu datoriile de intretinere nu ar trebui sa sufere din cauza celor care nu le-au pasat de datorii si sau distrat cu banii.
  Si tot la fel cetatenii care sunt cu datoriile la zi nu ar trebui sa sufere din cauza jocurilor politice din galati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marin
  Marți, 06 August 2013 12:15
  86.127.208.***
  D-le Dobre, de ce faceti de rusine PNL-ul?
  Cine nu are argumente si ameninta cu numirea pe post pe criterii politice sa plece din PNL. Nu este demn de acest partid ! Eu nu sunt membru niciunui partid, dar simpatizez cu partidul Bratienilor. Fie purtati numele de liberal cu demnitate, fie plecati.
  Domnul Marius Stan a demonstrat nu demult ca este un foarte bun manager si demonstreaza si acum cu argumente ca este pentru cetatenii acestiu oras. Daca ciuma rosie va bantuie sub forma de dictat, domnule Dobre, iesiti din partidul asta, sau va amenint ca daca veti ramane in partid si Marius Stan pleaca, daca va candida ca independent la viitoarele alegeri, il voi vota.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Prea mulți viței la țâța vaci, vaca fiind beneficiarul. Moare vaca!!!
  Marți, 06 August 2013 12:12
  109.99.195.***
  Divorț tată, ca-n familie, se bat părinții între ei și copii rămân nespălați. Nu mai ține, Primăria trebuie să ia situația în mână, sub control. Prea mulți viței de supt la țâța vaci, țâța fiind populația gălățeană, cică beneficiarul. Soluții sunt pentru ca Primăria să fie independentă pentru a asigura apa caldă și căldura dacă se implică și fondurile europene. CET-ul să se apuce de legumicultură, să-și facă sere cu încălzire cu abur care este și așa rezidual, dar vândut de parcă este materie primă. CET-ul oricum moare, ține de ani, dar la cât de energofagă este și la prețul gazului în creștere, CET-ul moare, nu mai are multe zile.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cetatean al Galatiului
  Marți, 06 August 2013 12:09
  5.13.215.***
  sa intelegem ca toti cei din conducere au centrale si ii cam doare undeva de faptul ca noi ne spalam cu apa incalzita la aragaz... si noi vrem ca Europa sa ne ia in serios :))))
  0
  0
  Raportează
 • postat de jiji
  Marți, 06 August 2013 11:48
  5.13.172.***
  Asa este, noul nostru primar nu-i marionetea PNL-ului, ci marioneta lui COSCA Raducu, marele si bravul nostru destept si, bineinteles, onest conducator!!! Vivat, vivat!! Cat despre apa calda foarte bine ne face, atat timp cat nu luam atitudine, noi cetatenii...se vede ca de "mizerabili" suntem!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de TRF
  Marți, 06 August 2013 11:37
  5.13.141.***
  Dle Stan mai termina cu concertele pe banii noștri si nu stiu ce activități de rahat tot din banii contribuabililor . Daca e sărăcie mai lasa-ne bai frate cu cheltuieli desantate ...unde este raportul de audit si de ce s-au cheltuit 150.000 euro , unde este panoplia aia de rahat de la sala sporturilor care a costat 100.000 euro ...aveam nevoie noi de atâtea formații in Galați daca populația e săracă ? Nu cumva iei din banii populatiei si platesti tot felul de pseudoartisti si artiști expirati doar pentru a se distra câteva mii de oameni . Pune domnule si taie dracului aceste sifonari din banii publici si nu e mai plânge ca o baba . Noul Galați , noua primărie , noul stadion ...mai lăsa-ne dracului bai incompetentule
  0
  0
  Raportează
 • postat de tric
  Marți, 06 August 2013 11:25
  93.186.31.***
  Declaratia domnului Dobre se leaga foarte bine de un articol recent VL in care se facea evaluarea financiara a firmelor detinute de primarie. Toate pe minus, in afara de una-doua. Explicatia gasita de VL: directori pusi pe criterii politice, incompetenti si fara idei. Domnul Dobre confirma aceasta stare de fapt: politizam maxim - controlam apa calda cu oameni pusi de noi, controlam invatamantul cu d-na Bogdan, pusa toot de PNL, controlam salubrizarea cu oameni pusi toot de noi. Pentru dumnealui a nu mai fi in comunism si a fi in democratie asta inseamna. Democratia in viziunea (vizuina) lui si a lui Iliescu e un neocomunism spoit, bine gatit in spatele caruia turnatorii Voiculescu Visinescu si altii aparati de PNL&Compania fac ce stiu mai bine : se imbogatesc si se imunizeaza contra legii...Pacat de Marius Stan, are idei cam avantgardiste pentru realitatea mocirloasa de azi. E un finut, se vede clar ca nu e in elementul lui in toata golaneala asta -si macar reactioneaza, nu ca altii dinainte care dormeau si se intorceau pe partea cealalta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Aurel
  Marți, 06 August 2013 11:24
  5.13.129.***
  Un lucru e sigur în perioada aceste şi CET şi Apaterm îşi fac reviziile tehnice anuale, iar de pe data de cel târziu 12.08 2013 va fi reluată furnizarea apei calde. Însă problema e iresponsabilitatea primarului care ameninţă cu falimentul una din puţinele intreprinderi care au mai rămas în Galaţi (Electrocentrale). Când tu ca primar aperi căpuşa Apaterm şi da-i vina pe populaţie că nu plăteşte - populaţia are o restanţă de maxim 10-15% din cele peste 12 milioane de euro datorate CET şi cele peste 25 de milioane de euro datorate din anii trecuţi - şi duci populaţia în eroare că vii cu alte surse de încălzire, ştiind sigur că aceste alte surse dubleză preţul actual, înseamnă că eşti iresponsabil. Dacă primaru doreşte să rezolve problema să aprobe cererea de concesionare a punctelor de distribuţie către Electrocentrale şi astfel populaţia va plăti mai ieftin agentul termic, iar mare parte din angajaţii Apaterm vor deveni angajaţi CET. Aurel.
  0
  0
  Raportează
 • postat de marian
  Marți, 06 August 2013 11:19
  86.124.200.***
  Acum trei ani cand am vazut un anunt la scara blocului ca cei de la Apaterm vor intrerupe apa calda TREI SAPTAMANI , m-a facut sa nu mai stau pe ganduri si sa merg sa-mi cumpar un boiler. Vreau sa spun ca investitia de 360 RON mi-am recuperat-o in maxim jumatate de an ( ma "prostea" tipa de la asociatie,pierderi,etc) . Am apa calda la orice ora ,in orice zi . Nu ma afecteaza certurile astora din primarie deloc. Mi se pare jenant tare de tot ca intr-un oras al unei tari europene , in secolul XXI sa incalzim apa la lighean sa ne spalam , sau sa ma duc la bazinul infect de la turn sa ma spal cu sampon la dusuri. JENANT !!! Va spun : solutia cea mai ieftina este boilerul !
  0
  0
  Raportează
 • postat de suparat
  Marți, 06 August 2013 10:24
  89.136.3.***
  politic,nepolitic,VREM APA CALDA,am ajuns ca in toiul verii cand avem cea mai mare nevoie sa facem dusuri dese,sa ne incalzim apa si sa ne spalam la lighean,ca in epoca de piatra...RUSINE!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galateanu nemultumit
  Marți, 06 August 2013 09:55
  193.231.148.***
  Din pacate nici unul din primarii pe care i-am avut de 23 de ani incoace nu a fost competent. Pana anul trecut am avut numai mosnegi care nu si-au vazut decat propriul interes iar acum avem un golan ordinar care este total dezinteresat de Galati. Orasul arata mizerabil, imputit, fara zone verzi. Isi bat joc de noi cu vopsit borduri si pus cateva floricele amarate. Acum si cu apa parca suntem in evul mediu.
  Pe mine nu ma intereseaza nici politicul, nici ca nu le mai ajunge spaga...si ca se cearta institutiile statului intre ele. De aproape 2 ani de la inscaunare nu s-a facut nimic in Galati....si nici in afara lui...e cazul si a lui bacalbasa ala nenorocit....Ar trebui sa iesim in strada sa facem baia in fata primariei...Suntem lasi...slabi...si mai ales manipulati si indobitociti
  0
  0
  Raportează
 • postat de agurida
  Marți, 06 August 2013 09:41
  5.13.139.***
  D-le Stan, o parte de vina aveti si d-stra,trebuia sa candidati la sefia PeNaLilor ,acum daca porcul ala cu mustata,care nu v-a fi ales niciodata de galateni,este seful,face ce vrea.Ai gresit decisiv si te afli sub cizma lor...cu astia nu-i de glumit ,daca nu esti ferm pe pozitie te mazilesc.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ramona
  Marți, 06 August 2013 09:18
  82.79.117.***
  Neinteresant faptul ca Stan zice ca Dobre, Dobre zice ca nu stiu ce... Este august, am datoriile platite la zi si vreau sa am apa calda! Cei care nu au platit sa fie evacuati, sa li se scoata apartamentele la licitatie si sa li se plateasca datoriile sau chiar nu ma intereseaza. Nu mi se pare normal sa platesc eu pentru nesimtirea altcuiva!
  0
  0
  Raportează
 • postat de un om
  Marți, 06 August 2013 09:13
  79.116.97.***
  Bag seama ca , pe timp ce trece, primarele fotbaliator seamana tot mai mult cu basecu ! E genul de om care baga batul prin gard , acuzand in stanga si in dreapta, fara sa recunoasca lacunele pe care le poseda din belsug !!! Nu spun ca ceilalti ar fi mai breji dar o gasca de nebuni hoti si incompetenti, plus un alt incompetent, la fel de hot sau poate mai mare, care vremelnic se afla in varful piramidei, nu pot duce decat la distrugerea orasului asta ! Indolenta lor si a primarului se vede peste tot, nu numai in cazul acesta cu furnizarea apei calde sau a caldurii..... Vezi mizeria care te sufoca la tot pasul si aspectul de paragina !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Marți, 06 August 2013 09:08
  89.136.4.***
  Problema este ca cei buni platnici sufera. Asta este singura concluzie.......ca este primarul vreun "batman" ca este Dobre vreun "Vader" ce conteaza atat timp cat oamenii care platesc nu au apa calda in mijlocul verii.
  Ne mai miram ca romanii consuma putin sapun - probabil daca era apa calda se consuma si mai mult sapun.
  Faptul ca Stan "da in vileag" anumite decizii politice face sa avem noi apa calda la robinet? Daca era primar adevarat facea astfel incat cei care platesc la timp sa nu aiba de suferit. Altfel prin actiunea "stergerea datoriilor" fara aplicarea de penalitati nu va exista decat o singura concluzie : de ce as mai plati eu la timp si corect daca oricum mai tarziu totul se sterge cu buretele?
  Succes acestui oras minunat plin mai nou de saormerii, cafenele pe str Domneasca (una apartinand sotiei minunatului nostru primar) si mai nou cofetarii de fite
  0
  0
  Raportează
 • postat de NoulGalati
  Marți, 06 August 2013 09:04
  5.13.214.***
  Are dreptate Eugen.Stan e mai slab chiar decât Nicolae,care era catastrofa.La munca Stane,lăsa fitele!
  0
  0
  Raportează
 • postat de dellux
  Marți, 06 August 2013 08:06
  5.13.215.***
  pt. Eugen.
  Eugene nu stii baiatule pe ce lume traiesti - M. Stan este un om ce nu-l poti compara cu Durbaca sau D. Nicolae, Galatiul n-a avut niciodata asa primar de dupa revolutie incoace si am sa-l votez si data viitoare chiar daca nu va face parte din nici un partid politic!
  P.S.- astia sunt oameni rari in zilele noastre, ca de` alde mazare gasim peste tot in Romania!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ss
  Marți, 06 August 2013 08:01
  5.13.212.***
  In sfarsit un primar dispus sa atace problemele reale ale Galatiului fara sa raspunda la comenzi politice.......mai bine 4 ani primar cu coloana vertebrala decat paiata 12 ani! Profesionistul Stan isi va gasi mereu un angajament pe masura!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mona
  Marți, 06 August 2013 07:41
  178.138.97.***
  Sa termine odata acest scandal cei cu interese ca sunt familii cu copii si batrani care au nevoie de apa calda sa nu-i umple paduchii!
  0
  0
  Raportează
 • postat de claudiu
  Marți, 06 August 2013 07:38
  5.13.140.***
  VPDobre are o problema majora: odata zice ca "Nu suntem pe vremea comunismului ca astfel de probleme să se hotărască în şedinţe de partid" si pe urma precizeaza ca "să nu uite domnul primar Marius Stan, să nu uite nici domnul Tudor Petre de la Electrocentrale, să nu uite nici Mircea Ispas de la Apaterm că toţi s-au bucurat de sprijinul PNL pentru funcţiile pe care le ocupă acum". Pai, ori partidul n-are nicio treaba ori are. Daca da, isi asuma sau nu isi asuma?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Falca
  Marți, 06 August 2013 07:00
  5.13.215.***
  In sfarsit un Primar care are curajul sa ia decizii in Galati peste mafia politica! Bravo domnule Primar. Veti avea votul meu si pe urmatorul mandat. Orasul rosu trebuie sa iasa la lumina dupa 24 de ani de comunism mascat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de marius s.
  Marți, 06 August 2013 06:54
  89.137.138.***
  "..nu uite nici domnul Tudor Petre de la Electrocentrale, să nu uite nici Mircea Ispas de la Apaterm că toţi s-au bucurat de sprijinul PNL pentru funcţiile pe care le ocupă acum"..
  Bai politicieni de doi bani, golanilor ordinari (toti de la stanga la dreapta), cand veti renunta la mizeriile astea de a numi peste tot directori sefi si sefuleti, pe criterii de oricare, numai pe competente reale nu, ca apoi sa spolieze bani publici pentru interesele voastre personale si pentru clanurile voastre mafiote autointitulate partide politice? Voi chiar nu vedeti ca prin politizarea asta totala ati dus tara la ruina, leprelor ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mateescu
  Marți, 06 August 2013 06:35
  92.80.181.***
  Electrocentrale Galati ar trebui sa-si mai si modernizeze zecile de km de conducte a caror termoizolatia este ferfenita si din care curge apa fierbinte peste tot ca prin sita!
  Si toate pierderile de pe zecile de kilometri de trasee de conducte aflate in paragina ……… tot populatia le suporta.
  Caci atata timp cat cheltuielile cu intretinerea acestor conducte / instalatii sunt mai mari decat veniturile aduse , e clar ca Electrocentrale SA iese in pierdere, ceea ce tot in buzunarul cetateanului de rand se reflecta pana la urma-adica noi platim si ce consumam si ce se pierde pe traseu, datorita vechimii conductelor. Asa ceva nu se poate tolera la nesfarsit.
  Ori se fac investitii care sa reabiliteze reteaua de conducte si sa elimine pierderile, ori sa le taie si sa le duca la fier vechi, in caz contrar cheltuielile vor fi din ce in ce mai mari, pierderile si mai mari si, Doamne fereste, cine stie ce nenorocire se mai poate intampla datorita apei fierbinti, sub presiune, care poate fi scapata de sub control oricand si in orice punct de pe traseu!
  Conductele sunt vechi, ruginite, curge apa din ele ca din ciur, izolatia termica este harcea-parcea. Cu asemenea retea de distributie nu se va obtine randament nici in vecii-vecilor. Amin.
  0
  0
  Raportează
 • postat de vasilescu
  Marți, 06 August 2013 03:19
  5.13.221.***
  sa se desprinda odata si-odata ca nu mai merge!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eugen esti un papagal
  Marți, 06 August 2013 03:18
  5.13.198.***
  @Eugen se vede clar dupa comentariul tau agresiv ca esti implicat in asta. Ai grija ca toate blestemele se cam intorc la proprietar. Pe langa astea o sa primesti si mai multe din partea cetatenilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de oarecare
  Marți, 06 August 2013 02:41
  5.13.217.***
  macar sa-si faca Apatermul revizia anuala, sa nu mai opreasca si la sfarsitul lunii inca o data apa calda.

  Eugen, eu nu l-am votat, dar chiar crezi ca ar fi stat lucrurile altfel daca era altul la conducere ? chiar crezi ca ti-ar fi marit salariul sau ca ai fi putut sa dormi noaptea linistit fara sa latre cainii ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eugen
  Marți, 06 August 2013 00:59
  5.13.214.***
  Bai papagalule ce esti vrei sa bagi cetul in faliment sa manance si gura ta nu te gandesti la noi astia care muncim? ca apatermul sa si puna palma in dos si sa nu mai achite datoriile Iti doresc o moarte lenta si chinuitoare si sa te paraseasca si cele 5 neveste cum au facut o si pana acuma si ficta calca pe urmele tale nenorocit de om ce esti si voi astia care l ati votat sunteti ca el
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.