Bucurie fără margini în familia fetei cu boala somnului: Cristiana Paraschiv a primit banii promişi de Gigi Becali

Bucurie fără margini în familia fetei cu boala somnului: Cristiana Paraschiv a primit banii promişi de Gigi Becali
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Promisiunea pe care Laura Cristiana Paraschiv, fetiţa de 14 ani, care suferă de boala somnului, a primit-o luni s-a adeverit. Virgil Becali, vărul lui Gigi Becali, a venit ieri la Galaţi cu cei 10.000 de euro, pe care i-a înmânat familiei. „A fost dorinţa lui Gigi Becali să o ajute pe Cristiana. A sunat din închisoare şi mi-a spus să vin să îi aduc banii. Astăzi este ziua fiicei lui, împlineşte 18 ani, şi, cum nu a putut fi alături de ea, şi-a dorit să îi facă măcar Cristianei o bucurie. Cu ajutorul lui Dumnezeu se va face bine şi va putea merge la şcoală”, a spus Virgil Becali.

Cu lacrimi în ochi, Ana Paraschiv, mama Cristianei, le-a mulţumit atât celui care a trimis banii, cât şi celui care i-a adus. „Vă mulţumesc tare mult pentru ajutorul acordat. Nici acum nu îmi vine să cred ceea ce ni se întâmplă. Sper ca cineva să îl ajute şi pe domnul Becali să scape de necaz, cum şi el ne-a ajutat pe noi”, a mărturisit femeia.

Cristiana i-a pregătit binefăcătorului ei o surpriză: un desen făcut chiar de mâna ei. „Ştim că domnul Becali este credincios. După ce a auzit că ne va trimite bani, Cristiana a vrut să îi mulţumească într-un fel. I-a făcut, cu mânuţa ei, un desen cu Fecioara Maria şi Pruncul. Sperăm să ajungă la domnul Becali ca semn de mulţumire din partea noastră şi să îi placă”, a explicat mama Cristianei.  

Emoţiile au fost foarte mari de ambele părţi. Atât familia Paraschiv, cât şi Virgil Becali au mărturisit că au fost copleşiţi de eveniment. „Îmi dau lacrimile”, a spus la un moment dat Virgil Becali.

Laura Cristiana Paraschiv aşteaptă acum programarea de la clinica din Italia pentru a merge din nou la tratament. Partea financiară, cea mai grea de altfel, s-a rezolvat, fetiţa şi părinţii săi privind deja cu mult mai multă încredere spre viitor.

Citit 5098 ori Ultima modificare Miercuri, 07 August 2013 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.