Ziua Politicianului, organizată de ziarişti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi se deschide, sub genericul “1 Aprilie – Ziua Politicianului”,  cea de-a treia ediţie a expoziţiei anuale de materiale electorale, organizată ca de obicei de Societatea Jurnaliştilor “Dunărea de Jos” Galaţi.

Vernisajul expoziţiei va avea loc la ora 12.00, la rotonda de la parterul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii din Galaţi. Veţi putea vedea, nu departe de... bazinul cu peşti piranha, retrospectiva  campaniilor electorale din perioada 1992/2008.

La ediţia din acest an, au fost introduse două secţiuni noi, dedicate modului de punere în valoare a materialelor electorale la campaniile din 2008 şi monitorizarii averilor “de criză” ale unor aleşi şi demnitari.

Organizatorii îşi propun “să ofere, în mod special politicienilor şi celor interesaţi de marketingul electoral, un instrument de analiză a evoluţiei calităţii materialelor electorale utilizate în campaniile electorale naţionale şi locale de până acum”, se precizează într-un comunicat al SJ.

Dar oferă şi alegatorilor “prilejul ca, prin aceasta trecere în revistă a campaniilor electorale, să reflecteze asupra promisiunilor făcute de politicieni, pentru a evalua care au fost proiecte politice responsabile şi care au ramas simple promisiuni electorale”.

Citit 628 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.