Profesor universitar, mort într-un grav accident rutier la Munteni

Profesor universitar, mort într-un grav accident rutier la Munteni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un teribil accident rutier, sodat cu un mort şi nu mai puţin de şapte răniţi a avut loc luni dimineaţă, pe E 581, în apropiere de Munteni. Printre victime se află două cadre din conducerea Facultăţii de Horticultură din Iaşi. Potrivit primelor informaţii, tragedia a avut loc la kilometrul 24 + 300, în impact fiind implicate un autoturism Toyota Hilux, condus de prodecanul Facultăţii de Horticulură, prof., Gică Grădinaru şi un Mercedes înmatriculat în Buzău.

„Cercetările la faţa locului au arătat că şoferul din Toyota Hilux a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Mercedes înmatriculat în Buzău. În urma impactului, şoferul primei maşini, un bărbat de 59 de ani din Iaşi, a decedat pe loc”, a precizat insp. Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţie Rutiere Galaţi.

Din câte se pare, alături de prodecan, în maşină se mai afla şi decanul Facultăţii de Horticultură şi încă un bărbat, ambii alegându-se cu leziuni uşoare. De cealaltă parte, şoferul Mercedesului lovit de maşina profesorului Grădinaru a fost rănit uşor, la fel ca şi alţi trei pasageri. O a cincea persoană aflată în maşină a suferit o fractură de stern. Pentru salvarea victimelor a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, răniţii fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaşi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţia Rutieră a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care anume au fost circumstanţele care au dus la producerea accidentului.

 

Citit 7962 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2013 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.