Cu naiul în Coreea de Nord

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Foaia Românească” din Ungaria în pericol: Singura publicaţie românească care apără identitatea românilor din Ungaria este ameninţată cu oprirea apariţiei din cauza unei decizii politice luate de autoritatea maghiara care finanţează asociaţiile minorităţilor naţionale din Ungaria.

* Sânge pentru victimele de la Abruzzo: Liga Românilor din Italia, LRI, cheamă comunitatea română din Peninsulă să vină în ajutorul structurilor spitaliceşti la AVIS, Asociaţia Voluntarilor Italieni ai Sângelui, prin donarea de sânge necesar ajutării victimelor cutremurului din Abruzzo.

* Contribuţiile la sistemul de pensii român: Asociaţia Românilor din Italia, ARI, a trimis o scrisoare deschisă către ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi preşedinţii comisiilor de Muncă şi Egalitate de Şanse din Parlamentul României, pentru aprobarea unei legi care să permită românilor din străinătate să-şi achite retroactiv contribuţiile la sistemul naţional de pensii din România.

* Un român la conducerea Air Canada: Avocatul şi finanţistul de origine română Călin Rovinescu este noul preşedinte al companiei Air Canada. Rovinescu are 54 de ani şi de la 6 ani este în Canada. El ajunge la conducerea companiei în cea mai grea perioadă din istoria acesteia. Românul trebuie să restructureze aproape din temelii o firmă gigantică, în care sindicatele sunt foarte puternice.

* Scenografa Marina Drăghici, nominalizată la Premiul Lortel: Scenografa româncă Marina Drăghici a primit două nominalizări la celebrele premii Lortel, care se vor decerna pe 3 mai la New York, pentru realizarea scenografiei şi costumelor spectacolului "Fela!", semnat de coregraful Bill T.Jones.

* Naist în Coreea de Nord: Naistul român Nicolae Voiculeţ va susţine mai multe concerte, în intervalul 8 şi 20 aprilie, în Coreea de Nord, la Phenian.

* În „Giselle” la Covent Garden: Balerina româncă Alina Cojocaru va evolua pe 22 aprilie, pe scena Operei Regale Covent Garden din Londra, în spectacolul „Giselle". 

* Concert româno-spaniol: Parohia Soborul Maicii Domnului din Puerto de Sagunto şi asociaţia "Nou Horizont" Intermundus Culturaly Profesional din Valencia îi aşteaptă pe românii din aceasta parte a Spaniei să vină duminică, 19 aprilie, ora 12,30, la un concert de muzică clasică religioasă, în lăcaşul de cult menţionat.

Citit 625 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.