Alcoolul a făcut victime pe bandă în prima zi a anului / Un bărbat a fost ucis în bătaie

Alcoolul a făcut victime pe bandă în prima zi a anului / Un bărbat a fost ucis în bătaie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 34 de ani şi-a pierdut viaţa şi un altul a ajuns în stare gravă la spital  în urma unor altercaţii petrecute în prima zi a anului 2014. Tânărul care şi-a pierdut viaţa la Balinteşti a intrat în conflict cu alte persoane pe fondul consumului de alcool. Unul dintre adversari l-a agresat fizic, lovindu-l cu un topor în cap şi înjunghiindu-l în piept. Medicii de la Ambulanţă au reuşit să îl ţină în viaţă doar până la spital.

"Victima a fost găsită în stare de şoc hemoragic, cu două plăgi, una în zona capului şi una în torace. A fost stabilizat şi adus la Spitalul de Urgenţă, dar a murit la UPU", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, şeful SAJ Galaţi. Poliţiştii şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi s-au deplasat ieri al locul crimei pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia şi pentru a lua măsurile legale faţă de autor.

Cercetări şi fac şi în cazul unui alt bărbat, de 44 de ani, dintr-o localitate din zona Tecuciului, care tot la beţie a luat o bătaie care i-a provocat leziuni la cap. Dus iniţial al Spitalul "Anton Cincu", bărbatul a fost mai apoi adus la Galaţi pentru investigaţii şi îngrijiri suplimentare.

Citit 2851 ori Ultima modificare Joi, 02 Ianuarie 2014 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.