GALERIE FOTO / Sacrificarea porcului, reinventată la Galaţi. Un râmător a fost spânzurat de cablurile electrice!
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

GALERIE FOTO / Sacrificarea porcului, reinventată la Galaţi. Un râmător a fost spânzurat de cablurile electrice!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În timp ce multe familii nevoiaşe din Galaţi nu au avut ce pune pe masă de Crăciun, unora, se pare, le-a prisosit bunăstarea şi au găsit de cuviinţă să facă o glumă macabră care a avut drept obiect un…purcel. Un animăluţ de circa 10 kilograme, pe care mulţi şi l-ar închipui frumos rumenit, tronând în mijlocul unei mese cu un măr în gură, zace de câteva zile spânzurat de picioare pe strada Unirii, în spatele ruinelor cenuşii de la Mehid. Bine ancorat de cablurile de electricitate dar şi de stâlpul pe care se află indicatorul cu strada Unirii, râmătorul aproape se confundă cu peisajul cenuşiu al ruinelor fostei intreprinderi şi al caselor din zonă. Deşi atârnă la circa cinci metri de pământ, trecătorii nu îl bagă în seamă, la fel şi cei care stau la casele vecine.

„Eu nu l-am văzut până azi. Probabil golanii ăştia care fură cărămizi pe aici au făcut o glumă proastă. Nu ştiu cine o fi fost, că lucrez la o firmă de aici şi nu sunt tot timpul în zonă, dar e o chestie de prost gust”, ne-a spus un bărbat uimit de priveliştea din intersecţie.

Cum sub greutatea râmătorului cablurile par să nu aibă de suferit, iar peisajul nu doar că nu deranjează, dar nici nu este băgat în seamă de riverani sau trecători, este greu de precizat cine şi mai ales când va fi dat jos porcul de pe cabluri. Şi mai puţin probabil este ca cei care au batjocorit animalul să fie identificaţi.

Citit 5866 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2014 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.