A parcurs mii de kilometri degeaba. Singaporez amăgit şi lăsat baltă de o gălăţeancă

A parcurs mii de kilometri degeaba. Singaporez amăgit şi lăsat baltă de o gălăţeancă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Specialist în IT, bărbatul şi-a deschis un site de matrimoniale în România, pentru ca alţi îndrăgostiţi să nu-i calce pe urme


Decepţia în dragoste se poate transforma în bani. Un singaporez a fost nevoit să bată drumul până în România, să piardă câteva mii de dolari şi să sufere din cauza unei domnişoare, pentru a afla acest lucru.

Mohamed Azman a cunoscut pe internet o domnişoară din Galaţi, în urmă cu mai bine de doi ani. Au vorbit, s-au pălăcut, iar omul a vrut să se căsătorească. Numai că drumul de la tastatură la altar s-a dovedit a fi ceva mai complicat. Iniţial, el a vrut să o aducă pe româncă în Asia. I-a trimis şi banii pentru biletul de avion, 2.000 de dolari, însă gălăţeanca nu a venit. Văzând că dragostea nu vine la el, Mahomed a venit el la ea, în România, cale de câteva mii de kilometri. Numai că, spre surprinderea lui, la aeroport nu l-a aşteptat nimeni.

Nici măcar acest lucru nu l-a descurajat. A încercat să ia legătura cu iubirea vieţii lui, însă aceasta nu i-a mai răspuns nici măcar la telefon. Omul a venit totuşi la Galaţi pentru a o întâlni pe domnişoara cu care vorbise doi ani pe internet. Numai că şi aici a avut parte de o surpriză neplăcută. „Am fost la ea acasă, însă acolo era doar bunica ei. Săraca părea foarte înfometată, aşa că am încercat pe cât posibil să o ajut. Îmi pare rău că domnişoara nu mai vrea să-mi răspundă la telefon, dar până la urmă asta este. Cred totuşi că aş ierta-o, chiar dacă nu a vrut să ne vedem până acum”, a explicat Mohamed.

De la decepţie la afacere

Decepţia de care a avut parte în România l-a ajutat totuşi pe Mohamed. „În Singapore, eu lucrez în IT. În Bucureşti m-am întâlnit într-un restaurant musulman cu un cetăţean turc. I-am explicat ce am păţit şi mi-a dat o idee excelentă. Astfel, am creat un site, pentru ca alţii să fie feriţi de asemenea experienţe”, a explicat Mohamed.

Site-ul se cheamă loveforever.ro. În acest moment se află încă în perioada de teste, însă îşi propune să vină cu ceva nou pe piaţa românească. „Vreau ca toţi cei care se află în căutarea unui partener să ştie exact la ce să se aştepte de la cel aflat pe partea cealaltă a ecranului. Conceptul site-ului nu este nou, sper însă să îl pot implementa cu succes aici”, a mai explicat Mohamed.

Cât despre fată... ”Chiar dacă mi-a făcut ce mi-a făcut, eu tot o aştept cu braţele deschise”, susţine el. Domnişoara din Galaţi care i-a frânt inima singaporezului nu este însă de găsit...

Citit 4860 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2014 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.