Cine l-a văzut pe Petru Podaşcă?

Cine l-a văzut pe Petru Podaşcă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De mai bine de o săptămână, gălăţeanul Petru Podaşcă, muncitor în construcţii în Roma este de negăsit. Familia lui este pur şi simplu sfâşiată de teamă şi de îngrijorare.

Aşa cum am scris şi în apelul publicat marţi de „Viaţa liberă”, capul familiei Podaşcă, Petru, muncea la Roma, în construcţii, şi de lunea trecută soţia şi copilul lui nu au mai putut lua legătura cu el. De 1 aprilie, ziua de naştere a soţului ei, a fost ultima dată când dna Podaşcă a vorbit la telefon cu Petru.

Duminică, pe 5 aprilie, dna Podaşcă a aşteptat zadarnic telefonul lui. De luni a început să-l sune disperată, dar telefonul bărbatului a fost şi a rămas închis. A dat zeci de telefoane la numărul de urgenţă pus la dispoziţie de Ambasada României din Italia, dar nimeni nu i-a putut oferi nicio informaţie despre Petru Podaşcă. Nici prietenii pe care i-a sunat nu ştiau nimic despre el. Dna Podaşcă se teme de ce poate fi mai rău:

„Petru este un om ataşat de familie, ataşat de copilul nostru în vârstă de nouă ani. Nu mai am linişte, şi nu ştiu ce să mai fac”, ne-a spus femeia plângând.

Îi mulţumim prefectului judeţului Galaţi, Claudiu Brînzan, pentru ajutorul acordat. Prefectul a sfătuit-o pe dna Podaşcă să adreseze un memoriu Direcţiei Relaţii Consulare, oferind toate datele pe care le ştie despre bărbatul dispărut. Să sperăm că, sesizate oficial, autorităţile vor demara căutările pentru ca Petru Podaşcă să fie găsit cât mai repede iar familia lui să-şi regăsească liniştea.

Îi rugăm pe toţi românii din Italia care ne pot da relaţii despre Petru Podaşcă, bărbatul din fotografie, care ştiu ceva despre el, să ne contacteze pe mail-ul ziarului.

Haideţi să o ajutăm pe dna Podaşcă şi pe copilul ei să-şi găsească soţul şi tatăl. Vă mulţumim pentru sprijin.

Citit 828 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.