Descoperire la frontieră: Podeaua autoturismului, dublată cu ţigări de contrabandă

Descoperire la frontieră: Podeaua autoturismului, dublată cu ţigări de contrabandă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, s-a prezentat pentru a intra în ţară Mihail C., de 30 de ani, cetăţean al Republicii Moldova. Bărbatul conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

„Având la bază valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului. În urma efectuării controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în podeaua dublă a  autoturismului, 8.420 de ţigarete (421 de pachete) mărcile Prefect şi Ashima, de provenienţă Republica Moldova şi Duty-free”, ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Conform prevederilor legale, ţigările, în valoare totală de 3.789 lei, şi autoturismul, în valoare de 9.000 lei, au fost reţinute în vederea confiscării. Mihail C. s-a ales cu o amendă de  10.000 de lei şi cu viză anulată.

Citit 1454 ori Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2014 22:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.