Bijuteriile senatorului Chirvăsuţă

Bijuteriile senatorului Chirvăsuţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru a-şi completa declaraţia de avere, senatorul tecucean PSD Laurenţiu Chirvăsuţă a făcut inventarul casetelor cu bijuterii ale soţiei. Nu ştim cât de încântată a fost doamna de controlul soţului, cert este că senatorul a fost foarte atent să nu omită nimic din ceea ce ar fi putut fi declarat, în spiritul transparenţei care îl caracterizează.

La capitolul bunuri imobiliare, parlamentarul n-a avut prea multe de declarat: un teren intravilan de 500 mp la Slănic Moldova şi o casă de locuit de 600 mp la Tecuci. Titlurile de stat în valoare de 32.000 de lei au fost contabilizate repede.

În declaraţia de avere, senatorul a trecut cam tot ce a găsit prin casă, inclusiv inelele de căsătorie: două verighete, trei ceasuri de aur, două bărbăteşti, unul de damă şi două seturi – colier, brăţară, inel, în valoare totală de 6900 de euro.

Senatorul are de achitat până la finele acestui an datorii de 700.000 de lei.

Veniturile lui Chirvăsuţă se reduc la un „salar” (sic! Gramatica nu e tocmai punctul forte al parlamentarului) de 30.240 de lei de la Mistral, firmă tecuceană la care soţia sa este acţionar.

Citit 838 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.