VIDEO/ Surpriză neplăcută la spălătorie: I-a fost furat laptopul lăsat în sala de aşteptare

VIDEO/ Surpriză neplăcută la spălătorie: I-a fost furat laptopul lăsat în sala de aşteptare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean a avut o surpriză neplăcută după ce a mers să-şi spele maşina la o firmă de profil situată la intersecţia străzilor Coşbuc şi Tecuci. Tudor Strîmbeanu a rămas fără laptopul lăsat în sala de aşteptare în doar câteva minute. Din fericire, spălătoria auto era supravegheată video, astfel că bărbatul are o şansă ca poliţiştii să-i găsească pe hoţi cu ajutorul imaginilor.

Gălăţeanul recunoaşte că este pentru prima dată când apelează la serviciile spălătoriei şi că nu se aştepta să i se întâmple aşa ceva. „Am lăsat maşina la spălat, mi-am luat laptopul din maşină şi am mers într-o cameră alăturată, unde este şi caseria şi un mic bar pentru clienţi. Am pus laptopul pe un scaun şi, la un moment dat, o angajată a spălătoriei mi-a solicitat să mut maşina, pentru ca un alt client dorea să plece”, povesteşte gălăţeanul.

În acest timp, alţi doi clienţi ai spălătoriei au observat laptopul şi au decis să-l fure. „Erau un bărbat şi o femeie. El a ieşit din spălătorie, iar ea a luat o sacoşă mare, galbenă, a băgat laptopul în ea şi a ieşit pe o altă uşă. A traversat strada, a aşteptat ca bărbatul să scoată maşina de la spălat şi, la semafor, s-a urcat şi au plecat. Este vorba despre un autoturism gri, marca Ford Focus break, care se poate identifica prin faptul că are un portbagaj negru deasupra”, a mai adăugat păgubitul.

Tudor Strîmbeanu ştie că reprezentanţii spălătoriei nu-şi asumă responsabilitatea pentru obiectele personale ale clienţilor, dar este mulţumit că a beneficiat de tot sprijinul administratorului, care i-a pus la dispoziţie filmarea de pe camerele de supraveghere. „Pe imagini s-a văzut cum această doamnă a luat laptopul. Din imagini nu se vede numărul maşinii. Tot ce s-a putut face din partea unităţii s-a făcut, respectiv i-am dat domnului imaginile. Nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva şi nu ne putem asuma răspunderea pentru un astfel de caz”, ne-a declarat Vasile Apostol, reprezentantul spălătoriei.

Tudor Strîmbeanu a depus plângere şi la poliţie, în speranţa că hoţii vor fi prinşi. „Poliţiştii gălăţeni vor exploata imaginile pe camerele de supraveghere în vederea identificării şi tragerii la răspundere a făptuitorului”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Păgubitul recunoaşte că laptopul nu este foarte valoros, dar explică faptul că toate datele stocate pe el îi sunt necesare. În speranţa că va reuşi să-şi recupereze paguba, gălăţeanul a postat imaginile de pe camerele de supraveghere şi pe un site de socializare.

 

Citit 2931 ori Ultima modificare Joi, 13 Martie 2014 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.