În Țiglina III, maşini incendiate din răzbunare (VIDEO)

În Țiglina III, maşini incendiate din răzbunare (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două maşini de lux au fost incendiate, luni noaptea, într-o parcare din cartierul Ţiglina III. Locatarii blocurilor din zonă au fost cei care i-au alertat pe pompieri.

"S-a intervenit prompt. Totul a pornit de la un autoturism marca SAAB, iar flăcările s-au extins repede şi la o altă maşină, marca Audi, parcată în apropiere. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că a fost vorba despre o acţiune intenţionată. Se pare că focul a fost pus în spatele maşinii, la roata aflată lângă rezervor”, ne-a explicat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Ambele maşini au ars în proporţie de 40 la sută şi niciunul dintre proprietari nu avea asigurare CASCO. Ba, mai mult, proprietara autoturismului incendiat susţine că nu este prima oară când i se întâmplă aşa ceva. În urmă cu doi ani, maşina femeii a fost incendiată, dar nu a aflat nici până acum cine a făcut acest lucru. Rudele femeii presupun că este vorba despre o răzbunare pusă la cale chiar de fratele proprietarei. Toată povestea însă va fi clarificată de poliţiştii gălăţeni, care au preluat cazul pentru cercetări.

Citit 4354 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Aprilie 2014 10:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.