Premierul Victor Ponta "a blocat", joi, două tramvaie pe strada Stadionului (FOTO)
Foto: Foto: Corina Dobre

Premierul Victor Ponta "a blocat", joi, două tramvaie pe strada Stadionului (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un banner electoral aparţinând USD, cu chipul prim-ministrului Victor Ponta, a blocat, în urmă cu puţin timp, circulaţia a două tramvaie, pe Strada Stadionului. Din cauza vântului, mai multe afişe electorale de mari dimensiuni au fost puse la pământ ori … trântite pe firele de electrificare ale Transurb, aşa cum s-a întâmplat de altfel în apropierea Sălii Sporturilor. „Nu ştiu dacă au mai fost astfel de probleme în cursul zilei de astăzi pentru că de-abia am ieşit din depou. Nu avem cum să trecem din cauza acestui afiş, pentru că ne rupe pantograful. Am sunat echipa de intervenţie şi aşteptăm să vină „turnul” ca să rezolve problema”, ne-a declarat o doamnă, vatman al unui tramvai cu numărul 39, care circulă pe ruta Micro 19 – Piaţa Energiei - Cimitirul israelit.

După câteva minute de aşteptare, o maşină de intervenţie a Transurb, dotată cu o macara, şi-a făcut apariţia în zonă şi a înlăturat afişul electoral, iar circulaţia a fost reluată.

Genica Totolici, directorul Transurb, ne-a spus, însă, că ploaia şi vântul au rupt şi trântit la pământ mai multe afişe şi bannere ale formaţiunilor politice, implicate în campaniile electorale pentru europarlamentare şi Colegiul, şi în alte zone ale oraşului, precum Barieră.

Citit 3087 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 09:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.