Premierul Victor Ponta "a blocat", joi, două tramvaie pe strada Stadionului (FOTO)

Premierul Victor Ponta "a blocat", joi, două tramvaie pe strada Stadionului (FOTO)

Foto: Corina Dobre
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Un banner electoral aparţinând USD, cu chipul prim-ministrului Victor Ponta, a blocat, în urmă cu puţin timp, circulaţia a două tramvaie, pe Strada Stadionului. Din cauza vântului, mai multe afişe electorale de mari dimensiuni au fost puse la pământ ori … trântite pe firele de electrificare ale Transurb, aşa cum s-a întâmplat de altfel în apropierea Sălii Sporturilor. „Nu ştiu dacă au mai fost astfel de probleme în cursul zilei de astăzi pentru că de-abia am ieşit din depou. Nu avem cum să trecem din cauza acestui afiş, pentru că ne rupe pantograful. Am sunat echipa de intervenţie şi aşteptăm să vină „turnul” ca să rezolve problema”, ne-a declarat o doamnă, vatman al unui tramvai cu numărul 39, care circulă pe ruta Micro 19 – Piaţa Energiei - Cimitirul israelit.
După câteva minute de aşteptare, o maşină de intervenţie a Transurb, dotată cu o macara, şi-a făcut apariţia în zonă şi a înlăturat afişul electoral, iar circulaţia a fost reluată.
Genica Totolici, directorul Transurb, ne-a spus, însă, că ploaia şi vântul au rupt şi trântit la pământ mai multe afişe şi bannere ale formaţiunilor politice, implicate în campaniile electorale pentru europarlamentare şi Colegiul, şi în alte zone ale oraşului, precum Barieră.Citit 2704 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 09:37

2 comentarii

 • postat de ASOCIATIA FIII GALATIULUI Vineri, 16 Mai 2014 00:00 5.13.182.*** Link la comentariu
  1
  10

  PROPUN SA NU MAI VOTAM PSD, ATAT TIMP CAT MEDICUL BUFON ARE SPRIJINUL PARTIDULUI! DOAR ASA SCAPAM DE CEL INTERESAT DOAR DE CAINI, CU TOATE CA A FACUT MEDICINA UMANA! SA NU UITAM CA TOT EL E VINOVAT SI PENTRU SITUATIA CRITICA A SPITALULUI JUDETEAN! NOI NU MAI VOTAM PSD CAT RAMANE BACALBASA PRESEDINTE CJ GALATI!!!

  Raportează
 • postat de noideladenoushpe Joi, 15 Mai 2014 20:16 81.196.140.*** Link la comentariu
  2
  2

  Hmmm, hmmm... Is pe Stadionului, nu pe Otelarilor :) Pe Otelarilor si-a tras pila la ArcelorMittal d-l Veorel si nu va intampina probleme. Dar pe Stadionului s-ar putea sa-i faca fotbalistul niscaiva nazuri. Asta pana primeste si el ce vrea, evident. Putina protectie anti-parchet?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.