Crimă la Suceveni / Şi-a omorât concubina în bătaie

Crimă la Suceveni / Şi-a omorât concubina în bătaie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Localnicii din Suceveni au fost îngroziţi la aflarea veştii că un consătean şi-a bătut concubina până a omorât-o. Oribila crimă s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, dar asta nu-l disculpă pe bărbat. „O femeie de 39 de ani din Suceveni a fost bătută, iar din cauza leziunilor a decedat. Echipajul de Ambulanţă care s-a deplasat la faţa locului nu a putut decât să constate decesul”, ne-a spus dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Mai multe explicaţii am primit de la procurorul Alfredo Simionescu, purtătorul de cuvânt de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi: „Totul a pornit de la un conflict între cei doi concubini, iar pe fondul consumului de alcool, bărbatul C.I. a luat-o la bătaie pe victimă. Femeia a fost bătută în faţa locuinţei sale, iar din cauza loviturilor a decedat. Am făcut cercetările premergătoare şi s-a emis deja un mandat de reţinere  pentru 24 de ore pe numele lui. Astăzi îl vom prezenta la instanţă cu propunerea de arestare preventivă”.

Procurorii vor continua cercetările şi vor face publice mai multe date ulterior. Până una alta C.I. şi-a petrecut noaptea în arest şi, probabil, acolo va rămâne pentru următoarele 29 de zile.

Teodora Miron, Remus Basalic

 

Citit 1531 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2011 14:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.