ALCOOLUL la volan, PERICOL garantat! Doi oameni nevinovaţi au fost răniţi de un ŞOFER BEAT

ALCOOLUL la volan, PERICOL garantat! Doi oameni nevinovaţi au fost răniţi de un ŞOFER BEAT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În decurs de 24 de ore, poliţiştii au constatat alcoolemii cuprinse între 0,95 şi 1,16 la mie la trei şoferi care circulau pe drumurile din judeţul Galaţi

De departe, cel mai grav eveniment petrecut la finele săptămânii trecute din cauza unui şofer băut a avut loc la Cudalbi, unde atât conducătorul auto cât şi doi pasageri care s-au încumetat să se urce la el în maşină au ajuns la spital. S-a întâmplat pe DJ 251, unde maşina condusă de un bărbat de 33 de ani din Valea Mărului s-a răsturnat într-o curbă, din cauză că şoferul nu a mai putut ţine volanul sub control. În urma impactului, şoferul şi cei doi pasageri au fost răniţi şi duşi la Spitalul de Urgenţă. În urma verificării cu alcooltestul, poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 1,16 la mie în aerul respirat, motiv pentru care în cauză s-a întocmit dosar penal nu doar pentru vătămare corporală din culpă, ci şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Pentru această din urmă infracţiune sunt cercetaţi şi alţi doi conducători auto, depistaţi duminică. Unul dintre ei, de 21 de ani, a fost oprit în trafic la Munteni, alcooltestul arătând că băuse suficient cât să aibă o alcoolemie în aerul respirat de 0,95 la mie. Într-o situaţie şi mai rea a fost depistat un gălăţean de 36 de ani, care conducea pe raza municipiului având 1,15 la mie.

Citeste si:

BEŢIA LA VOLAN, sport naţional în Galaţi! Un şofer cu peste 1,4 la mie a fost prins pe un drum judeţean

Pericol public prin oraş! Un gălăţean mort de beat a făcut praf două maşini

Un tânăr s-a urcat mort de beat la volan şi a plecat la plimbare!

 

Citit 2359 ori Ultima modificare Luni, 19 Mai 2014 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.