Contrabandă fără sfârşit: Ţigări camuflate de butelia de gaz

Contrabandă fără sfârşit: Ţigări camuflate de butelia de gaz
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, aproximativ 500 pachete de ţigări, într-un autoturism condus de un bărbat din Republica Moldova. Autoturismul, marca Volskwgen, înmatriculat în Bulgaria, era condus de Ion B., în vârstă de 23 ani.

"Ca urmare a valorificării unei informaţii, poliţiştii de frontieră le-au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi a bagajelor personale ale lui Ion B. În urma controlului, echipa comună a descoperit, disimulate într-un locaş special amenajat în portbagajul autoturismului, sub butelia de gaz, 9.940 de ţigarete, marca Ashima, de provenienţă duty-free”, ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Ţigările, în valoare totală de 4.424 lei, şi autoturismul, în valoare de 8.900 lei, au fost reţinute, tânărul fiind sancţionat contravenţional de autoritatea vamală cu o amendă în valoare de 5.000 lei.

Citit 1780 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Mai 2014 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.