O nouă SURPARE, pe strada Oltului, la nici doi ani după REPARAŢII CAPITALE (FOTO)

O nouă SURPARE, pe strada Oltului, la nici doi ani după REPARAŢII CAPITALE (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În weekendul trecut, o nouă groapă a apărut pe strada Oltului, colţ cu Barboşi. Deşi nu a fost atât de mare precum cele precedente, noua surpare a afectat o bună parte din sensul benzii de circulaţie. Groapa, periculoasă atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni, era semnalizată, duminică seara, prin bariere şi panglici, dar şi prin crengi. Luni dimineaţă, muncitorii s-au apucat de treabă. Şi acum doi ani, când în dreptul Restaurantului Cina s-a căscat o groapă cu diametrul de 10 metri, şi acum, cauza a fost aceeaşi: surparea şoselei de la spargerea unei conducte. Atunci, blocurile din zonă au rămas fără apă curentă. Acum, fiind vorba de o avarie de dimensiuni mai mici, nu au mai fost semnalate şi astfel de probleme.
Conform informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Primăriei, o situaţie similară a apărut şi pe strada Brăilei. „A apărut o surpare a solului cauzată de infiltraţiile de apă din conducte. Pentru că tasarea solului a condus şi la distrugerea carosabilului, Primăria municipiului Galaţi, prin Serviciul Reparaţii Străzi, a procedat la remedierea situaţiei. Groapa apărută în carosabil a fost astupată, s-a compactat zona afectată de surpare şi s-a asfaltat”, a explicat sursa citată.
Cert este că, deşi strada Oltului a fost reabilitată în urmă cu numai doi ani, şi deja a început să se surpe, semn că lucrările, aşa cum s-a mai scris în "Viaţa liberă", au fost făcute de mântuială. Oricând ne putem aştepta la astfel de "recidive".

Citeşte şi:

UPDATE - Un crater cu diametrul de peste 10 metri a apărut pe strada Oltului! (FOTO/VIDEO)

La nici un an de la asfaltare - Pe strada Oltului va curge cu remedieri (FOTO)

Citit 2659 ori Ultima modificare Luni, 02 Iunie 2014 21:24

2 comentarii

 • postat de NORDA
  Marți, 03 Iunie 2014 09:48
  86.35.62.***
  DE BALTA DINTRE BLOCURILE A2-N2 DIN TIG 4 CINE SE OCUPA TOATA APA SE INFILTREAZA IN SUBSOLUL BLOCURILOR UNDE ESTE PRIMARIA SA VINA SA CONSTATE NECESITATEA UNE CANALIZARI BINE CA DARAMAM GARAJE .
  2
  3
  Raportează
 • postat de nicu
  Marți, 03 Iunie 2014 07:10
  95.77.196.***
  surparea a fost mica la inceput . a venit dorel cu echipa si a largit groapa ca sa o taseaze, dar nu au pus si asfaltul. la urmatoarea ploaie apa s-a scurs prin pietris si a marit groapa.

  a venit iarasi dorel cu echipa si au repetat aceeasi isparava, au largit groapa ca sa taseze pamantul.

  acum asteptam iar ploaia ca sa ajunga in mijlocul soselei, ca nici acum nu au pus asfalt.

  prea multi "doreli" avem. unde sunt meseriasii?
  0
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.